Krøyer Hus Vesterfælledvej 62B, 4.2 1799 København V Sagsnr. 12-094
106 m² Bruttoareal
4 Rum
3 m² Altan
Klar til indflytning
Solgt

KRØYER HUS

Det er sjældent, at du finder så velindrettede kvadratmetre i København, men det gør du i Krøyer Hus, hvor alle lejlighederne ligger fra 1. etage og op og deler en stor, hyggelig fællesgård.
Her er tale om en velindrettet lejlighed på 106 m2, tre store værelser med plads til hele familien og et åbent spisekøkken og stue på hele 37 m2. Herfra kan I slå dørene op til boligens sydvendte altan, hvor I kan nyde solskinnet og et ugeneret udsyn fra 4. sal over tagrygge og kobberspirer i det nye bykvarter og på det gamle Vesterbro.

Fra lejlighedens store fordelingsentre har I adgang til boligens tre rummelige værelser og badeværelset. Går du videre, kommer du ind i lejlighedens samlingspunkt: Det lyse og åbne køkken som fint forenes med stuen, så der er masser af kvadratmetre at boltre sig på for hele familien, og I er i samme rum, selvom den ene er i køkkenet og de andre hygger sig i sofaen.

Boligens badeværelse er holdt i lyse nuancer med elementer fra HTH, bordplader og vask fra Marmorline. Der er slidstærke fliser fra Evers på gulv og i brusenichen i en varm, lysegrå nuance.

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet– et enkelt nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Junckers, og der er gulvvarme i alle rum. Det grebsløse og minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarerne er fra Miele og armaturerne er fra Grohe.

Det er svært at finde en bolig med bedre beliggenhed, bedre udsigt og bedre indretning.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.