Krøyer Hus Vesterfælledvej 62C, 4. 1799 København V Sagsnr. 12-097
131 m² Bruttoareal
5 Rum
6 m² Altan
24 m² Tagterrasse
Solgt

KRØYER HUS

Sjældent finder du en livsnyderlejlighed af denne kaliber. Her er tale om en 5-værelses penthouse med en stor, privat og helt ugeneret tagterrasse på hele 24 m2, der vender mod vest. Herfra har I ugeneret udsyn fra 4. sal over tagrygge og kobberspirer i det nye bykvarter. Vil I være helt sikker på at fange sollyset i løbet af dagen, rykker I blot over på en af de to sydvendte altaner eller i gården, som I deler med naboerne. Den lyse lejlighed giver dig 131 velindrettede kvadratmetre, der forener inde- og udeliv helt perfekt.

Fra lejlighedens store fordelingsentre har du adgang til to af boligens fire rummelige værelser og et af badeværelserne. Går du videre, kommer du ind i det lyse og åbne køkken, der er lejlighedens samlingspunkt, fordi det er fint forenet med stuen. Det giver masser af mulighed for samvær og hygge for hele familien, mens der laves mad, og herfra kan I slå dørene op til en af de sydvendte altaner og lejlighedens perle: Den store, vestvendte tagterrasse, hvor eftermiddags- og aftensolen kan nydes i fulde drag. Fra stue/køkken har du også adgang til boligens andet badeværelse og yderligere to rummelige værelser, hvoraf det største har egen altan.

Boligens badeværelse er holdt i lyse nuancer med elementer fra HTH, bordplader og vask fra Marmorline. Der er slidstærke fliser fra Evers på gulv og i brusenichen i en varm, lysegrå nuance.

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet– et enkelt nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Junckers, og der er gulvvarme i alle rum. Det grebsløse og minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarerne er fra Miele og armaturerne er fra Grohe.

Det er svært at finde en penthouse med bedre beliggenhed, bedre udsigt og bedre indretning.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.