Krøyer Hus Vesterfælledvej 66A, 4.th 1799 København V Sagsnr. 12-080
133 m² Bruttoareal
4. Etage
5 Rum
4 m² Altan
Solgt
Klar til indflytning

KRØYER HUS

Det er sjældent at du finder så velindrettede kvadratmeter i København, men det gør du i Krøyer Hus, hvor alle lejlighederne ligger fra 1. etage og op og deler en stor, hyggelig fællesgård.

Den 5-værelses bolig på 133 m2 ligger på 4. sal, og fra stuen har du udgang til din sydvendte altan. Kigger du den ene vej har du udsigt til den træbelagte fællesgård og begrønnede espaliers, og kigger du den anden vej, har du udsigt til den grønne oase ”Østen for Humlen” og historiske Humleby. Boligen er optimalt indrettet, så du både har plads til hygge og samvær i den kombinerede spisestue og køkken, en rummelig entré og hele fire værelser. Tre af boligens værelser er hhv. 9 m2, 10 m2 og 10 m2, og de er oplagte som enten børneværelse, gæsteværelse eller kontor. Master bedroom er 14 m2¬ og har masser af skabsplads.

Boligens to badeværelser er holdt i lyse nuancer med elementer fra HTH, bordplader og vask fra Marmorline og Duravit. Der er slidstærke fliser fra Evers på gulv og i brusenichen i en varm, lysegrå nuance.

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet – et enkelt nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Junckers, og der er gulvvarme i alle rum. Det grebsløse og minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarerne er fra Miele og armaturerne er fra Grohe.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.