Krøyer Hus Vesterfælledvej 66A, 5.th 1799 København V Sagsnr. 12-098
80 m² Bruttoareal
3 Rum
25 m² Tagterrasse
Klar til indflytning
Solgt

KRØYER HUS

Det er sjældent at du finder så velindrettede kvadratmeter i København, men det gør du i Krøyer Hus, og denne penthouse er en perle i ejendommen.

Den 3-værelses bolig på 80 m2 ligger på 5. sal og har hele to store tagterrasser: en mod nord og en mod syd. Fra den rummelige kombinerede stue og spisekøkken har du udgang til den sydvendte tagterrasse på 13 m2, og her har du udsigt til den hyggelige, træbelagte fællesgård med grønne espaliers og hele Carlsberg Byen med både dets gamle fredede og nye bygninger. Vender du blikket mod vest, har du udsigt til den grønne oase ”Østen for Humlen”.

Boligen har to værelser: et på 8 m2, der er oplagt som enten børneværelse, gæsteværelse eller kontor, og et master bedroom er 13 m2¬ med masser af skabsplads og udgang til boligens nordvendte tagterrasse på 12 m2. Herfra har du kig ud over historiske Humleby og tagtoppene på Rahbeks Allé på Frederiksberg.

Boligens badeværelse er holdt i lyse nuancer med elementer fra HTH, bordplader og vask fra Marmorline. Der er slidstærke fliser fra Evers på gulv og i brusenichen i en varm, lysegrå nuance.

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet – et enkelt nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Junckers, og der er gulvvarme i alle rum. Det grebsløse og minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarerne er fra Miele og armaturerne er fra Grohe.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.