Krøyer Hus Vesterfælledvej 66B, 4.th 1799 København V Sagsnr. 12-083
106 m² Boligareal
4. Etage
5 Rum
4 m² Altan
Solgt
Indflytning: 01.12.2018

KRØYER HUS

Det er sjældent at du finder så velindrettede kvadratmeter i København, men det gør du i Krøyer Hus, hvor alle lejlighederne ligger fra 1. etage og op og deler en stor, hyggelig fællesgård.

Den 5-værelses bolig på 106 m2 ligger på 4. sal, og fra din stue har du udgang til din vestvendte altan og udsigt til den hyggelige, træbelagte fællesgård med begrønnede espaliers og den grønne oase ”Østen for Humlen”. Boligen er optimalt indrettet, så du både har plads til hygge og samvær i den store, kombinerede spisestue og køkken, en rummelig entré og hele fire værelser. Tre af boligens værelser er hhv. 6 m2, 7 m2 og 9 m2, og de er oplagte som enten børneværelse, gæsteværelse eller kontor. Det rummelige master bedroom er 13 m2 og har indgang til et af boligens to badeværelser.

Boligens to badeværelser er holdt i lyse nuancer med elementer fra HTH, bordplader og vask fra Marmorline og Duravit. Der er slidstærke fliser fra Evers på gulv og i brusenichen i en varm, lysegrå nuance.

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet – et enkelt nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Junckers, og der er gulvvarme i alle rum. Det grebsløse og minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarerne er fra Miele og armaturerne er fra Grohe.
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.