Krøyer Hus Vesterfælledvej 66B, 5.tv 1799 København V Sagsnr. 12-100
68 m² Bruttoareal
2 Rum
35 m² Tagterrasse
Klar til indflytning
Solgt

KRØYER HUS

Det er sjældent at du finder så velindrettede kvadratmeter i København, men det gør du i Krøyer Hus, og denne penthouse er en perle i ejendommen.

Den 2-værelses hjørnelejlighed på 68 m2 ligger på 5. sal og har en stor, imponerende tagterrasse på 36 m2 der breder sig langs boligens hjørne mod nord og øst. Herfra har du udsigt ud over historiske Humleby, Vesterbros tage og Københavns flotte tårne og spir.
I den rummelige kombinerede stue og spisekøkken er der plads til hygge og samvær, og det er også herfra, du har udgang til den store tagterrasse. Boligen har yderligere et master bedroom på 9 m2¬, hvor du har masser af skabsplads.

Boligens badeværelse er holdt i lyse nuancer med elementer fra HTH, bordplader og vask fra Marmorline. Der er slidstærke fliser fra Evers på gulv og i brusenichen i en varm, lysegrå nuance.

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet– et enkelt nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Junckers, og der er gulvvarme i alle rum. Det grebsløse og minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarerne er fra Miele og armaturerne er fra Grohe.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.