Krøyer Hus Vesterfælledvej 66C, 1.tv 1799 København V Sagsnr. 12-023
111 m² Bruttoareal
5 Rum
13 m² Altan
Solgt

KRØYER HUS

Det er sjældent at du finder så velindrettede kvadratmeter i København, men det gør du i Krøyer Hus, hvor alle lejlighederne ligger fra 1. etage og op og deler en stor, hyggelig fællesgård.

Den 5-værelses bolig på 111 m2 ligger på 1. sal, og fra din stue har du udgang til din vestvendte terrasse på 13 m2 og den træbelagte fællesgård med begrønnede espaliers. Boligen er optimalt indrettet, så du både har plads til hygge og samvær i den store, kombinerede spisestue og køkken samt hele fire værelser. Tre af boligens værelser er oplagte som enten børneværelse, gæsteværelse eller kontor: to på 9 m2 og et på 6 m2, hvor sidstnævnte også har udgang til jeres terrasse. Det rummelige master bedroom er 18 m2¬ og har udgang til den hyggelige fællesgård.

Boligens to badeværelser er holdt i lyse nuancer med elementer fra HTH, bordplader og vask fra Marmorline og Duravit. Der er slidstærke fliser fra Evers på gulv og i brusenichen i en varm, lysegrå nuance.

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet – et enkelt nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Junckers, og der er gulvvarme i alle rum. Det grebsløse og minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarerne er fra Miele og armaturerne er fra Grohe.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.