Krøyer Hus Vesterfælledvej 66C, 2.tv 1799 København V Sagsnr. 12-043
83 m² Bruttoareal
4 Rum
4 m² Altan
Klar til indflytning
Solgt

KRØYER HUS

Det er sjældent at du finder så velindrettede kvadratmeter i København, men det gør du i Krøyer Hus, hvor alle lejlighederne ligger fra 1. etage og op og deler en stor, hyggelig fællesgård.

Leder I efter en optimalt indrettet 4-værelses, vil denne bolig matche jeres drøm: Den 83 m2 store bolig er optimalt indrettet, så du får både en stor kombineret spisestue og køkken med plads til hygge og samvær samt hele tre værelser: et master bedroom på 9 m2 samt to værelser på hhv. 6 m2 og 9 m2, der er oplagte som enten børneværelse, gæsteværelse eller kontor. Fra stuen har I udgang til jeres vestvendte altan og udsigt til den træbelagte fællesgård med begrønnede espaliers.

Boligens badeværelse er holdt i lyse nuancer med elementer fra HTH, bordplader og vask fra Marmorline. Der er slidstærke fliser fra Evers på gulv og i brusenichen i en varm, lysegrå nuance.

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet – et enkelt nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Junckers, og der er gulvvarme i alle rum. Det grebsløse og minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarerne er fra Miele og armaturerne er fra Grohe.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.