Krøyer Hus Vesterfælledvej 66C, 4.mf 1799 København V Sagsnr. 12-085
49 m² Bruttoareal
1 Rum
4 m² Altan
Solgt

KRØYER HUS

Det er sjældent at du finder så velindrettede kvadratmeter i København, men det gør du i Krøyer Hus, hvor alle lejlighederne ligger fra 1. etage og op og deler en stor, hyggelig fællesgård.

Den 49 m2 store lejlighed på 4. sal er optimalt indrettet, så du har alt det, du har brug for: et køkken med masser af skabsplads, der leder ind til den rummelige stue, hvor der er plads til både spisebord, sofaarrangement og din soveplads. Det er også herfra, du har udgang til din vestvendte altan ud mod, hvor du kan nyde solens stråler og udsigt ud mod den træbelagte fællesgård med grønne espaliers fra. Du har også kig til det nye grønne område ”Østen for Humlen” og de historiske Humleby-huses tage.

Boligens badeværelse er holdt i lyse nuancer med elementer fra HTH, bordplader og vask fra Marmorline. Der er slidstærke fliser fra Evers på gulv og i brusenichen i en varm, lysegrå nuance.

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet - et enkelt nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelparket i eg fra Junckers, og der er gulvvarme i alle rum. Det grebsløse og minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarerne er fra Miele og armaturerne er fra Grohe.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.