Krøyer Hus Vesterfælledvej 66C, 5.th 1799 København V Sagsnr. 12-102
70 m² Bruttoareal
3 Rum
19 m² Tagterrasse
Solgt

KRØYER HUS

Det er sjældent at du finder så velindrettede kvadratmeter i København, men det gør du i Krøyer Hus, og denne 3-værelses penthouse på 5. sal er en perle i ejendommen.

Boligen er på 70 m2 og har hele to tagterrasser: en mod øst og en mod vest. Den østvendte tagterrasse er 9 m2, og herfra har du udsigt ud over Vesterbros tage og Københavns flotte tårne og spir. Den vestvendte tagterrasse er 10 m2, og her har du udsigt ud over den hyggelige fællesgård, den grønne oase ”Østen for Humlen” og historiske Humleby, mens du nyder aftensolen.

I den kombinerede stue og spisekøkken er der plads til hygge og samvær, og det er også herfra, du har udgang til dine to tagterrasser. Boligen har yderligere et master bedroom på 10 m2¬, hvor du har masser af skabsplads og udgang til den østvendte tagterrasse. Det andet værelse er 8 m2, hvorfra der også er udgang til den vestvendte tagterrasse, og det er oplagt som børneværelse eller kontor.

Boligens badeværelse er holdt i lyse nuancer med elementer fra HTH, bordplader og vask fra Marmorline. Der er slidstærke fliser fra Evers på gulv og i brusenichen i en varm, lysegrå nuance.

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet – et enkelt nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Junckers, og der er gulvvarme i alle rum. Det grebsløse og minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarerne er fra Miele og armaturerne er fra Grohe.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.