Krøyer Hus Vesterfælledvej 66D, 5.tv 1799 København V Sagsnr. 12-105
70 m² Boligareal
5. Etage
3 Rum
20 m² Tagterrasse
Solgt
Indflytning: 01.12.2018

KRØYER HUS

Her er tale om en 3-værelses penthouse med intet mindre end to private tagterrasser. Sjældent finder du en livsnyderlejlighed af denne kaliber. Den lyse, velindrettede lejlighed giver dig 70 velindrettede kvadratmetre, der er perfekt forenet med udelivet på de to tagterrasser.

Fra lejlighedens entre træder du ind i det lyse og åbne køkken, der er lejlighedens samlingspunkt, fordi det er fint forenet med stuen. Det giver masser af mulighed for samvær og hygge for alle, og herfra er der direkte adgang til en 11 m2 stor, vestvendt tagterrasse, hvor eftermiddags- og aftensolen kan nydes i fulde drag. Fra stue/køkken har du også adgang til badeværelset og boligens to rummelige værelser.

Fra det store værelse og fra entréen har du direkte udgang til boligens sydvendte tagterrasse, der er badet i morgensol. Fra begge tagterrasser er der et ugeneret og helt fantastisk udsyn fra højden over tagrygge og kobberspirer i det nye bykvarter og det gamle Vesterbro.

Boligens badeværelse er holdt i lyse nuancer med elementer fra HTH, bordplader og vask fra Marmorline. Der er slidstærke fliser fra Evers på gulv og i brusenichen i en varm, lysegrå nuance.

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet– et enkelt nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Junckers, og der er gulvvarme i alle rum. Det grebsløse og minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarerne er fra Miele og armaturerne er fra Grohe.

Det er faktisk svært at finde meget bedre.
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.