Krøyer Hus Vesterfælledvej 66E, 1.tv 1799 København V Sagsnr. 12-027
113 m² Bruttoareal
1. Etage
5 Rum
13 m² Altan
Solgt
Klar til indflytning

KRØYER HUS

Det er sjældent at du finder så velindrettede kvadratmeter i København, men det gør du i Krøyer Hus, hvor alle lejlighederne ligger fra 1. etage og op og deler en stor, hyggelig fællesgård.

Den 113 m2 rummelige lejlighed ligger på 1. sal, og fra din stue har du udgang til din vestvendte terrasse og den hyggelige, træbelagte fællesgård. Boligen er optimalt indrettet, så du både har plads til hygge og samvær i den store, kombinerede spisestue og køkken, hvor der også er indgang fra trappeopgangen, og du får derudover hele fire værelser: et på hhv. 6 m2 og to på 9m2, der er oplagte som enten børneværelse, gæsteværelse eller kontor, samt et stort master bedroom på 18 m2- med masser af skabsplads. Fra master bedroom og det ene værelse har I også udgang til terrassen.

Boligen rummer et badeværelse samt gæstetoilet, der er holdt i lyse nuancer med elementer fra HTH, bordplader og vask fra Marmorline og Duravit. Der er slidstærke fliser fra Evers på gulv og i brusenichen i en varm, lysegrå nuance.

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet - et enkelt nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Junckers, og der er gulvvarme i alle rum. Det grebsløse og minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarerne er fra Miele og armaturerne er fra Grohe.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.