Krøyer Hus Vesterfælledvej 66E, 3.th 1799 København V Sagsnr. 12-070
84 m² Bruttoareal
4 Rum
4 m² Altan
Solgt

KRØYER HUS

Sjældent får man så velindrettede kvadratmetre i København, men det findes i Krøyer Hus, hvor alle lejlighederne ligger fra 1. etage og op og deler en stor, hyggelig fællesgård.

Her er tale om en lys fireværelses lejlighed på 84 m2 med super rumudnyttelse. Samlingspunktet er det store, åbne stue- og spisekøkken på 30 m2, som du træder ind i fra opgangen. Området indbyder til hyggelige aftener og samvær, og her er plads til at være sammen alle sammen – også når én er i køkkenet og en anden i sofaen. Er vejret godt, slår I selvfølgelig dørene op til jeres vestvendte altan på 4 m2 og lader aftensolen strømme ind i stuen. Fra altanen på 3. sal har I flot udsyn over livet i gården og det nye bykvarters tagrygge og kobberspirer.

I den ene ende af det store stue- og spisekøkken ligger to af boligens tre værelser på hhv. 9 m2 og 9 m2. Det ene er et perfekt master bedroom, og det andet er oplagt som børneværelse eller kontor. I den modsatte ende af lejligheden finder I det sidste værelse på 7 m2, der har udgang til stuen.

Boligens badeværelse er holdt i lyse nuancer med elementer fra HTH, bordplader og vask fra Marmorline. Der er slidstærke fliser fra Evers på gulv og i brusenichen i en varm, lysegrå nuance.

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet– et enkelt nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Junckers, og der er gulvvarme i alle rum. Det grebsløse og minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarerne er fra Miele og armaturerne er fra Grohe.

Det er svært at finde en fireværelses lejlighed med bedre beliggenhed og så god indretning.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.