Krøyer Hus Vesterfælledvej 66E, 5.1 1799 København V Sagsnr. 12-109
88 m² Bruttoareal
3 Rum
50 m² Tagterrasse
Solgt

KRØYER HUS

Sjældent finder du en livsnyder-lejlighed af denne kaliber. Her kan du nyde intet mindre end 50 m2 tagterrasse, der snor sig rundt om lejligheden og giver et ugeneret, smukt udsyn over byens tage og kobberspirer – både dem på det gamle Vesterbro og dem i det nye bykvarter.

Lejlighedens lyse og velindrettede indre rummer et stort,åbent stue- og køkkenareal med plads til hygge og samvær. Herfra har du adgang til lejlighedens to rummelige værelser på 10 m2 og 7 m2 og to direkte udgange til tagterrassen, hvor du har sol både morgen, middag og aften.

Den 88 m2 store penthouse-lejlighed ligger på 5. sal i Krøyer Hus, hvor alle lejlighederne ligger fra 1. etage og op og deler en stor, hyggelig fællesgård.
Boligens badeværelse er holdt i lyse nuancer med elementer fra HTH, bordplader og vask fra Marmorline. Der er slidstærke fliser fra Evers på gulv og i brusenichen i en varm, lysegrå nuance.

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet– et enkelt nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Junckers, og der er gulvvarme i alle rum. Det grebsløse og minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarerne er fra Miele og armaturerne er fra Grohe.

Det er svært at finde meget bedre.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.