Krøyer Hus Vesterfælledvej 66E, 5.2 1799 København V Sagsnr. 12-108
55 m² Bruttoareal
1 Rum
7 m² Tagterrasse
Solgt

KRØYER HUS

Sjældent finder du en 1-værelses lejlighed af denne kaliber. Her kan du nyde intet mindre end 55 velindrettede kvadratmetre med en privat, vestvendt tagterrasse på 7 m2. Fra tagterrassen og din lyse stue har du et ugeneret, smukt udsyn over tagrygge og kobberspirer i det nye bykvarter.
Lejlighedens lyse indre rummer et stort,åbent køkken med fin plads til spisebord og en stue på 20 m2 med store vinduespartier og direkte udgang til solskinnet på den vestvendte tagterrasse.

Her bor du småt og godt i en lille penthouse-lejlighed på 5. sal i Krøyer Hus, og lejligheden kommer du til via elevatoren og den åbne, udendørs altangang, som du deler med to naboer. Stop op her og nyd den sublime udsigt fra højden, for Krøyer Hus ligger midt mellem det nye bykvarter og det gamle Vesterbro.

Boligens badeværelse er holdt i lyse nuancer med elementer fra HTH, bordplader og vask fra Marmorline. Der er slidstærke fliser fra Evers på gulv og i brusenichen i en varm, lysegrå nuance.

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet - et enkelt nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Junckers, og der er gulvvarme i alle rum. Det grebsløse og minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarerne er fra Miele og armaturerne er fra Grohe.

Det er svært at finde meget bedre.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.