Krøyer Hus Vesterfælledvej 66E, 5.3 1799 København V Sagsnr. 12-107
66 m² Bruttoareal
3 Rum
10 m² Tagterrasse
Klar til indflytning
Solgt

KRØYER HUS

Sjældent finder du en 3-værelses lejlighed af denne kaliber. Den lyse, velindrettede lejlighed giver dig 66 m2 og en privat, vestvendt tagterrasse på 10 m2, der forener inde- og udeliv helt perfekt.

Fra lejlighedens entre træder du ind i det lyse og åbne køkken, der er lejlighedens samlingspunkt. Stuen ligger i forlængelse af køkkenet og giver masser af mulighed for samvær og hygge for alle, og herfra er der direkte adgang til den store solskinstagterrasse. Det er også fra køkkenet, at du kan træde ind i det ene af boligens to værelser, der har egen udgang til terrassen. Begge rum har et ugeneret og helt fantastisk udsyn fra højden over tagrygge og kobberspirer i det nye bykvarter.

Her bor du småt og godt i livsnyder-lejlighed med tre værelser på 5. sal i Krøyer Hus. Lejligheden kommer du til via elevatoren og den åbne, udendørs altangang, som du deler med to naboer. Stop op her og nyd den sublime udsigt fra højden, for Krøyer Hus ligger midt mellem det nye bykvarter og det gamle Vesterbro.

Boligens badeværelse er holdt i lyse nuancer med elementer fra HTH, bordplader og vask fra Marmorline. Der er slidstærke fliser fra Evers på gulv og i brusenichen i en varm, lysegrå nuance.

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet– et enkelt nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Junckers, og der er gulvvarme i alle rum. Det grebsløse og minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarerne er fra Miele og armaturerne er fra Grohe.

Det er svært at finde meget bedre.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.