Mineralvandsfabrikken Franciska Clausens Plads 20, 4.2 1799 København V Sagsnr. 071-069
175 m² Bruttoareal
3 Rum
Klar til indflytning
Kontantpris
10.250.000,-
Ejerudgifter pr.mnd 8.314,-

MINERALVANDSFABRIKKEN

I Mineralvandsfabrikken kommer du ikke alene til at bo omgivet af fredede bygninger; du kommer helt ekstraordinært til at bo i en fredet bygning og et stykke stolt, dansk industrihistorie. I baghaven finder du den 160 år gamle J.C. Jacobsens Have, som er genskabt, så den ser ud, som da den gamle brygger selv gik tur i det grønne.

Denne bolig har fantastisk udsigt mod syd over J.C. Jacobsens Have. Vinduerne mod syd sikrer ligeledes en dejlig lys bolig. Boligens samlingspunkt er det store køkken alrum med hyggelig køkkenø. Endvidere praktisk bryggers med vaskesøjle. Lækkert badeværelse i hvide klinker. Rummeligt soveværelse med god skabsplads. Boligens sidste rum findes på overetagen.

Du finder ikke noget tilsvarende, hverken i eller uden for Carlsberg Byen: Luksuriøse boliger, alle i to plan på toppen af den smukke, historiske industribygning forvandlet af tegnestuen Dorte Mandrup. Lyse rum, betongulve, egetræspaneler og køkkener fra Boform i stål og marmor – det er på én gang råt og sjælfuldt, og det er helt uden sammenligning. Boligerne har alle gulvvarme, og der er naturligvis elevator i ejendommen.

Som beboer i Mineralvandsfabrikken deler du en hyggelig gård med genboerne i Mineralvandshuset. Det er også her du finder det gamle fredede hestetrug, hvor bryggerhestene i sin tid slukkede tørsten oven på sliddet med at trække de tunge ølvogne.
Hold musen over den enkelte lejlighed på bygningen for at se pris
Vil du booke en fremvisning?
Klik her og få svar på de oftest stillede spørgsmål om boligerne i Carlsberg Byen.
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.