Mineralvandsfabrikken Franciska Clausens Plads 20, 4.2 1799 København V Sagsnr. 071-169
175 m² Bruttoareal
3 Rum
Klar til indflytning
Kontantpris
9.995.000,-
Ejerudgifter pr.mnd 6.179,-

MINERALVANDSFABRIKKEN

I Mineralvandsfabrikken kommer du ikke alene til at bo omgivet af fredede bygninger; du kommer helt ekstraordinært til at bo i en fredet bygning og et stykke stolt, dansk industrihistorie. I baghaven finder du den 160 år gamle J.C. Jacobsens Have, som er genskabt, så den ser ud, som da den gamle brygger selv gik tur i det grønne.

Boligens samlingspunkt er det store køkken alrum med hyggelig køkkenø. Endvidere praktisk bryggers med vaskesøjle. Lækkert badeværelse i hvide klinker. Rummeligt soveværelse med god skabsplads. Boligens sidste rum findes på overetagen.

Du finder ikke noget tilsvarende, hverken i eller uden for Carlsberg Byen: Luksuriøse boliger, alle i to plan på toppen af den smukke, historiske industribygning forvandlet af tegnestuen Dorte Mandrup. Lyse rum, betongulve, egetræspaneler og køkkener fra Boform i stål og marmor - det er på én gang råt og sjælfuldt, og det er helt uden sammenligning. Boligerne har alle gulvvarme, og der er naturligvis elevator i ejendommen.

Som beboer i Mineralvandsfabrikken deler du en hyggelig gård med genboerne i Mineralvandshuset. Det er også her du finder det gamle fredede hestetrug, hvor bryggerhestene i sin tid slukkede tørsten oven på sliddet med at trække de tunge ølvogne.
Klik på den enkelte lejlighed på bygningen for at få mere information
Vil du booke en fremvisning? Klik her og få svar på de oftest stillede spørgsmål om boligerne i Carlsberg Byen.
 • — eller ring til os +45 22 55 17 99
 • Tak for din henvendelse

 • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Reservér Lejlighed

Ved at udfylde nedenstående information kan du reservere ejerlejlighed, sagsnr. 071-169. Informationen bruger vi til at udarbejde en købsaftale. 
 
Du kan reservere én bolig. En reservation er gældende i én uge, hvor du/I i denne periode skal underskrive købsaftalen, hvorefter reservationen ellers frafalder. Du gennemfører reservationen ved at underskrive med MitID. Vær opmærksom på, at reservationen først er gyldig, når du modtager en bekræftelse fra vores mæglere. 

Reservationen koster ikke noget. DU BEDES HAVE EN BANKGODKENDELSE, FØR DU RESERVERER.
 
Husk, at du altid kan sende en mail til boligsalg@carlsbergbyen.dk, hvis du har spørgsmål.

  • Køber

  • Køber 2

  • Bank

  • Advokat


 • Tak for din reservation. 
   
  Vær opmærksom på, at reservationen først er gyldig, når du modtager en bekræftelse fra vores mæglere.

  Husk at tjekke dit spam-filter.

 • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
 • NemID kan ikke genkende dit fulde navn. Venligst tjek, om du har tastet dit fulde navn korrekt.