Mineralvandshuset Fadet 19, 4. 1799 København V Sagsnr. 071-056
114 m² Bruttoareal
3 Rum
38 m² Tagterrasse
Indflytning 01.12.2020
Solgt

MINERALVANDSHUSET

Ønsker du at bo i byen med fredede bygninger og en historisk have som nærmeste naboer? Det får du i Mineralvandshuset, der udover at være en smuk og detaljerig ejendom, tegnet af Dorte Mandrup Arkitekter, også har en smuk og unik beliggenhed.

Boligen ligger på 4. sal, og er med sine to store terrasser en perle i ejendommen. De 114 m2 er indrettet, så I får et stort soveværelse med masser af skabsplads, et mindre værelse, der er perfekt til kontor eller børneværelse samt et stort køkken-alrum. Og så er der terrasserne: den ene er 10 m2 og er sydvendt, så I får en fantastisk udsigt udover bryggerens gamle private have - en unik, grøn og rolig udsigt, I ikke finder mange andre steder i København. Den anden er intet mindre end 28 m2, og snor sig om hjørnet på ejendommen helt fra nord til syd, så I både kan kigge ud over byen, historiske Mineralvandsfabrikken og det prisvindende byggeri, Forskerboligerne, ved J.C. Jacobsens Have.

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet. Et nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Junckers, og der er gulvvarme i alle rum. Det minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarer er fra Miele, og armaturer er fra Grohe. I boligens rummelige badeværelse er der slidstærke, lyse fliser fra Mosa på gulv samt vægge i brusenichen.

Det er ikke kun boligens adresse på Fadet, bygningerne og J.C. Jacobsens Have, der emmer af historie lige uden for døren i Mineralvandshuset: Gården omkranses nemlig mod øst af den fredet ejendom Mineralvandsfabrikken, hvor der fra 1920'erne blev produceret og tappet sodavand fra Carlsberg. Vi holder åbent hus hver søndag kl. 13.00-15.00 i vort showroom på Pasteursvej 7, dog med forbehold for ændringer i forhold til helligdage eller andet - se vores hjemmeside som løbende vil blive opdateret.
Hold musen over den enkelte lejlighed på bygningen for at se pris
Skal vi kontakte dig?
Klik her og få svar på de oftest stillede spørgsmål om boligerne i Carlsberg Byen.
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.