Mineralvandshuset Fadet 29, 5.th 1799 København V Sagsnr. 071-027
64 m² Bruttoareal
3 Rum
8 m² Tagterrasse
Indflytning 01.12.2020
Solgt

MINERALVANDSHUSET

Ønsker du at bo i byen med fredede bygninger og en historisk have som nærmeste naboer? Det får du i Mineralvandshuset, der udover at være en smuk og detaljerig ejendom, tegnet af Dorte Mandrup Arkitekter, også har en skøn og unik beliggenhed.

Velkommen til en skøn 3-værelses lejlighed på 5. sal med stor tagterrasse i Mineralvandshuset. Lejligheden består af 64 optimalt udnyttede kvadratmeter. I den ene ende af boligen ligger de to værelser med store vinduespartier ind mod gården. Derudover består boligen af et fint badeværelse med vaskesøjle samt et rummeligt køkken-alrum. Fra det store opholdsrum kan I slå dørene op til den 8m2 store tagterrasse, hvor I kan nyde en lun sommeraften med udsigt over J.C. Jacobsens Have og den vestlige del af Carlsberg Byen.

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet. Et nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Junckers, og der er gulvvarme i alle rum. Det minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarer er fra Miele, og armaturer er fra Grohe. I boligens rummelige badeværelse er der slidstærke, lyse fliser fra Mosa på gulv samt vægge i brusenichen.

Det er ikke kun boligens adresse på Fadet, bygningerne og J.C. Jacobsens Have, der emmer af historie lige uden for døren i Mineralvandshuset: Gården omkranses nemlig mod øst af den fredet ejendom, Mineralvandsfabrikken, hvor der fra 1920'erne blev produceret og tappet sodavand fra Carlsberg.
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.