Mineralvandshuset Fadet 5, 3.tv 1799 København V Sagsnr. 071-035
95 m² Bruttoareal
4 Rum
11 m² Altan
Indflytning 10.12.2020
Solgt

MINERALVANDSHUSET

Ønsker du at bo i byen med fredede bygninger og en historisk have som nærmeste naboer? Det får du i Mineralvandshuset, der udover at være en smuk og detaljerig ejendom, tegnet af Dorte Mandrup Arkitekter, også har en smuk og unik beliggenhed.

Boligen ligger på 3. sal, og de 95 m2 er optimalt udnyttet, så I får tre værelser, et walk in closet med masser af skabsplads og et rummeligt køkken-alrum, som I kan udvide ved at fravælge et af værelserne, hvis I ønsker dette, frem til deadline for tilvalg. Det er også fra køkken-alrummet, at I har adgang til den 8 m2 sydvendte indvendige altan, hvor I får en fantastisk udsigt udover bryggerens gamle private have - en unik grøn og rolig udsigt, du ikke finder mange andre steder i København. Boligen har desuden en vestvendt altan, der vender ud mod gaden.

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet. Et nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Junckers, og der er gulvvarme i alle rum. Det minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarer er fra Miele, og armaturer er fra Grohe. I boligens rummelige badeværelse er der slidstærke, lyse fliser fra Mosa på gulv samt vægge i brusenichen.

Det er ikke kun boligens adresse på Fadet, bygningerne og J.C. Jacobsens Have, der emmer af historie lige uden for døren i Mineralvandshuset: Gården omkranses nemlig mod øst af den fredede Mineralvandsfabrikken, hvor der fra 1920'erne blev produceret og tappet sodavand fra Carlsberg.

DENNE BOLIG SÆLGES SOM PROJEKTKØB UNDER OPFØRELSE OG MED FORVENTET INDFLYTNING DECEMBER 2020.

Vi holder åbent hus hver søndag kl. 13.00-15.00 i vort showroom på Pasteursvej 7, dog med forbehold for ændringer i forhold til helligdage eller andet - se vores hjemmeside som løbende vil blive opdateret.
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.