Nebelong Hus Olivia Hansens Gade 30, 1.tv 1799 København V Sagsnr. 061-131
88 m² Bruttoareal
4 Rum
5 m² Altan
Indflytning 25.05.2025
Solgt

Nebelong Hus ligger i det rolige sydvestlige hjørne af den gamle bryggerigrund mellem to af kvarterets største haver og lige rundt om hjørnet folder områdets mange muligheder sig ud på bl.a. Bryggernes Plads og Ottilia Jacobsens Plads.

Boligerne i Nebelong Hus er indrettet med moderne køkkener og badeværelser, og på plantegningen kan du se fordelingen af rum samt mod hvilke verdenshjørner, boligen orienterer sig. Download materialekataloget for at se nærmere på bl.a. køkken og badeværelser i boligen.

Nebelong Hus er en 5-etages boligkarré i den vestlige del af Carlsberg Byen ved Malttorvet og de smukke, fredede bygninger fra det gamle bryggeri. Vilhelm Lauritzen Arkitekter har tegnet karréen, som spejler sig i de historiske omgivelser, og som hænger tæt sammen med Carls Tårn mod nordøst.

Karréen Nebelong Hus med 130 lejligheder er opdelt i mindre byhuse. Alle har lyse teglsten på facaden mod gården og på nederste etage mod gaden, og opefter adskiller byhusene sig fra hinanden med forskellige rød- og brunlige farvetoner, og ligesom bryggeriets historiske bygninger bliver karréen udsmykket med røde teglsten.

Gårdhaven bliver en grøn oase for beboerne, som derudover bare skal krydse gaden for at komme over i Carl Jacobsens Have, der er kvarterets næststørste park. Den største, J.C. Jacobsens Have, ligger få minutters gang mod sydøst.
Klik på den enkelte lejlighed på bygningen for at få mere information
Skal vi kontakte dig? Klik her og få svar på de oftest stillede spørgsmål om boligerne i Carlsberg Byen.
 • — eller ring til os +45 22 55 17 99
 • Tak for din henvendelse

 • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Reservér Lejlighed

Ved at udfylde nedenstående information kan du reservere ejerlejlighed, sagsnr. 061-131. Informationen bruger vi til at udarbejde en købsaftale. 
 
Du kan reservere én bolig. En reservation er gældende i én uge, hvor du/I i denne periode skal underskrive købsaftalen, hvorefter reservationen ellers frafalder. Du gennemfører reservationen ved at underskrive med MitID. Vær opmærksom på, at reservationen først er gyldig, når du modtager en bekræftelse fra vores mæglere. 

Reservationen koster ikke noget. DU BEDES HAVE EN BANKGODKENDELSE, FØR DU RESERVERER.
 
Husk, at du altid kan sende en mail til boligsalg@carlsbergbyen.dk, hvis du har spørgsmål.

  • Køber

  • Køber 2

  • Bank

  • Advokat


 • Tak for din reservation. 
   
  Vær opmærksom på, at reservationen først er gyldig, når du modtager en bekræftelse fra vores mæglere.

  Husk at tjekke dit spam-filter.

 • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
 • NemID kan ikke genkende dit fulde navn. Venligst tjek, om du har tastet dit fulde navn korrekt.