Olivia Hus Fadet 53, st.th 1799 København V Sagsnr. 061-198
100 m² Bruttoareal
4 Rum
5 m² Terrasse
Indflytning 05.06.2025
Solgt

Olivia Hus ligger i det rolige sydvestlige hjørne af den gamle bryggerigrund mellem det hyggelige stræde Fadet mod nord og Bryggerhesten mod syd, hvorfra alle boligerne har udsigt til Husbryggeriet Jacobsens historiske bygninger fra 1878. Lige om hjørnet ligger både Margrethe Nørlund Bohrs Plads, der et fint sted at sidde og nyde en kop kaffe eller et glas vin på en af caféerne, og den store, historiske J.C. Jacobsens Have. I haven finder du snoede stier, små bakker og et væld af forskellige blomster, buske og træer, og der er plads til både leg og en hyggelig picnic med venner og familie.

Boligerne i Olivia Hus er indrettet med moderne køkkener og badeværelser, og på plantegningen kan du se fordelingen af rum samt mod hvilke verdenshjørner, boligen orienterer sig. Download materialekataloget for at se nærmere på bl.a. køkken og badeværelser i boligen.

Arkitektonisk hænger Olivia Hus sammen med karréen Nebelong Hus på den anden side af Fadet, og mod øst fortsætter længehuset i Rothe Hus, som Vilhelm Lauritzen Arkitekter også står bag. Olivia Hus er opdelt i fem mindre byhuse i forskellige lyse teglsten, som spejler husbryggeriets facade. Ligesom på Nebelong Hus er hjørnerne udsmykket med røde tegldetaljer, der også er et motiv fra Husbryggeriet Jacobsen, så historien bliver spejlet i den nye arkitektur.
Klik på den enkelte lejlighed på bygningen for at få mere information
Skal vi kontakte dig? Klik her og få svar på de oftest stillede spørgsmål om boligerne i Carlsberg Byen.
 • — eller ring til os +45 22 55 17 99
 • Tak for din henvendelse

 • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Reservér Lejlighed

Ved at udfylde nedenstående information kan du reservere ejerlejlighed, sagsnr. 061-198. Informationen bruger vi til at udarbejde en købsaftale. 
 
Du kan reservere én bolig. En reservation er gældende i én uge, hvor du/I i denne periode skal underskrive købsaftalen, hvorefter reservationen ellers frafalder. Du gennemfører reservationen ved at underskrive med MitID. Vær opmærksom på, at reservationen først er gyldig, når du modtager en bekræftelse fra vores mæglere. 

Reservationen koster ikke noget. DU BEDES HAVE EN BANKGODKENDELSE, FØR DU RESERVERER.
 
Husk, at du altid kan sende en mail til boligsalg@carlsbergbyen.dk, hvis du har spørgsmål.

  • Køber

  • Køber 2

  • Bank

  • Advokat


 • Tak for din reservation. 
   
  Vær opmærksom på, at reservationen først er gyldig, når du modtager en bekræftelse fra vores mæglere.

  Husk at tjekke dit spam-filter.

 • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
 • NemID kan ikke genkende dit fulde navn. Venligst tjek, om du har tastet dit fulde navn korrekt.