Ottilia Hus Bag Elefanterne 11, 1.th 1799 København V Sagsnr. 171-006
175 m² Bruttoareal
5 Rum
5 m² Altan
11 m² Terrasse
Klar til indflytning
Solgt

Ottilia Hus

Klar til indflytning.~ Denne bolig er en perle på mere end ét område. For med sine 176 m2 hører denne unikke 2-etagers bolig til blandt bygningens største. Og som om det ikke var nok, så hører der en 11 m2 stor privat terrasse med, hvor udsigten mod Kammas Vej og Bakkehuset på Rahbeks Allé kan nydes tilbagetrukket i rolige omgivelser. Terrassen har naturligvis både udgang fra stuen og værelset i stueetagen. Boligens 1. sal har det store, lyse leverum som omdrejningspunkt, hvorfra to store værelser tilgås. Køkkenelementerne er nøje udvalgte for deres minimalistiske og grebsløse design.~ En lejlighedstype som denne er ideel for børnefamilien eller for parret, der værdsætter god plads.
Ottilia Hus ligger i bykvarterets nordvestlige del, der læner sig op ad Frederiksberg, har Søndermarken, Kammas Have og Bakkehus Museet til nabo samt direkte adgang til en af Carlsberg Byens smukkeste pladser 'Bag Elefanterne'. Det helt særlige ved bygningen er, at du kan være sikker på, at din lejlighed ikke er en spejlvendt udgave af naboens, men derimod får sit helt eget udtryk. Desuden har Vandkunsten taget højde for bygningens placering i forhold til Valby Bakke, hvilket ligeledes afspejles i arkitekturen og bygningens udformning generelt.~ Ottilia Hus tilbyder alt fra små hyggelige 2-værelses lejligheder til rummelige og eksklusive familieboliger - fordelt på en eller to etager.~ Ottilia Hus er opkaldt efter en af historiens betydningsfulde kvindeskikkelser, Ottilia Marie Jacobsen, som var Brygger Carl Jacobsens hustru.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.