Ottilia Hus Bag Elefanterne 17, 1.tv 1799 København V Sagsnr. 171-012
168 m² Bruttoareal
4 Rum
5 m² Altan
51 m² Tagterrasse
Klar til indflytning
Solgt

Ottilia Hus - Enestående lejlighed med eget tagterrasse

Skal du bo i Ottilia Hus i Carlsberg Byen?

”Hele Carlsberg Byen bliver et dejligt sted at bo. Men Ottilia Hus har en virkelig forkælet beliggenhed.” Arkitekt Søren Nielsen, Vandkunsten.

Bedre kan det vist ikke siges. Det luksuriøse Ottilia Hus garanterer en unik oplevelse udvendigt såvel som indvendigt.

Denne enestående bolig er den eneste i Ottilia Hus, der foruden en altan også har egen privat tagterrasse på 51m2 med udsigt modKammas Vej og Bakkehuset på Rahbeks Allé – med udgang fra både det store, åbne leverum og soveværelset.

Med sine 168m2 og fire værelser hører lejligheden til husets større og er ligesom de øvrige boliger indrettet stilrent med design i god kvalitet, der læner sig op ad det enkle, nordiske look, og som matcher de åbne, lyse rum perfekt.

Køkkenelementerne, KP/Mono, fra HTH, er nøje udvalgte for deres minimalistiske og grebsløse design.

Boligens to badeværelser, hvoraf det ene tilgås fra et af de to værelser, er stilfuldt indrettet med porcelænsvask ovenpå et skab med grebsfri låge og bordplade i massivt egetræ. Gulvet er belagt med grafitgrå klinker og matte, hvide fliser i brusenichen.

Alle hårde hvidevarer er fra Siemens, og samtlige armaturer er fra Grohe. Lejlighedens gulve er lamelplank i matlakeret eg fra norske BOEN, og der er naturligvis gulvvarme i hele lejligheden. Og hvis der er behov for ekstra skabsplads, vil det være muligt at tilkøbe ekstra skabe hvor muligheden fremgår af plantegningen.

En lejlighedstype som denne er ideel for den store børnefamilie eller for parret, der værdsætter god plads og muligheden for at indrette kontor, gæsteværelse eller noget helt tredje, men uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller beliggenhed.


Unikke lejligheder med individuel identitet i Ottilia Hus

Ottilia Hus er luksuriøs i al sin pragt og er et af de første boligprojekter, der bliver klar til indflytning i Carlsberg Byen.

Beliggenheden er, med udsigten, de grønne omgivelser og høje træer, intet mindre end eminent. Ottilia Hus ligger i bykvarterets nordvestlige del, der læner sig op ad Frederiksberg, har Søndermarken, Kammas Have og Bakkehus Museet til nabo samt direkte adgang til en af Carlsberg Byens smukkeste pladser "Bag Elefanterne".

Ottilia Hus er tegnet af arkitektfirmaet Vandkunsten og tæller 27 lejligheder. Det helt særlige ved bygningen er, at du kan være sikker på, at din lejlighed ikke er en spejlvendt udgave af naboens, men derimod får sit helt eget udtryk. Desuden har Vandkunsten taget højde for bygningens placering i forhold til Valby Bakke, hvilket ligeledes afspejles i arkitekturen og bygningens udformning generelt.

Ottilia Hus tilbyder alt fra små hyggelige 2-værelses lejligheder til rummelige og eksklusive familieboliger – fordelt på en eller to etager. Desuden har alle lejligheder altan eller terrasse – en enkelt har endda en 51 m2 stor tagterrasse ud mod Bakkehuset.

En stor personlighed med endnu større forkærlighed for kunst og kultur
På et område, der er fire gange så stort som Tivoli og som i 160 år har rummet landets største bryggeri, er byggeriet i fuld gang. I løbet af de næste par år bliver Carlsbergs historiske grund forvandlet til et helt nyt bykvarter, hvor en hidtil uset kombination af moderne arkitektur og fredede, bevaringsværdige bygninger kommer til syne.

Ottilia Hus er opkaldt efter en af historiens betydningsfulde kvindeskikkelser, Ottilia Marie Jacobsen. Udover at være Brygger Carl Jacobsens hustru, nærede hun, ligesom sin mand, stor kærlighed til kunst og kultur, hvilket resulterede i Ny Carlsbergfondet, de sammen stiftede for at støtte den danske kunst.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.