Ottilia Hus Bag Elefanterne 17, 3.th 1799 København V Sagsnr. 171-022
134 m² Bruttoareal
4 Rum
5 m² Altan
Klar til indflytning
Solgt

OTTILIA HUS - Stor lys lejlighed med sydvendt altan

Skal du bo i Ottilia Hus i Carlsberg Byen?

”Hele Carlsberg Byen bliver et dejligt sted at bo. Men Ottilia Hus har en virkelig forkælet beliggenhed.” Arkitekt Søren Nielsen, Vandkunsten.

Bedre kan det vist ikke siges. Det luksuriøse Ottilia Hus garanterer en unik oplevelse udvendigt såvel som indvendigt.

Med et areal på 134m2 hører boligen til blandt bygningens større. Det store, lyse leverum fungerer naturligt som boligens centrum og samlingspunkt, hvorfra de to store værelser tilgås. Det er også fra leverummet, at man kan slå dørene til altanen op og nyde morgenkaffen med udsigt over en af bykvarterets smukkeste pladser, nemlig pladsen ”Bag Elefanterne”.

Boligen er stilrent indrettet med design i god kvalitet, der læner sig op ad det enkle, nordiske look, som matcher de åbne, lyse rum perfekt.
Køkkenelementerne, KP/Mono, fra HTH, er nøje udvalgte for deres minimalistiske og grebsløse design.

Boligens badeværelse er stilfuldt indrettet med porcelænsvask ovenpå et skab med grebsfri låge og bordplade i massivt egetræ. Gulvet er belagt med grafitgrå klinker og matte, hvide fliser i brusenichen.

Alle hårde hvidevarer er fra Siemens, og samtlige armaturer er fra Grohe. Lejlighedens gulve er lamelplank i matlakeret eg fra norske BOEN, og der er naturligvis gulvvarme i hele lejligheden.

En lejlighedstype som denne er ideel for børnefamilien eller for parret, der værdsætter god plads. Og hvis der er behov for et ekstra værelse eller mere skabsplads, er det muligt at etablere både et tilvalgsværelse og tilkøbe ekstra skabe, hvor muligheden fremgår af plantegningen.

For i Ottilia Hus skal ingen gå på kompromis med hverken kvalitet, drømme eller beliggenhed.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.