Ottilia Hus Bag Elefanterne 17, 3.tv 1799 København V Sagsnr. 171-023
142 m² Bruttoareal
3 Rum
5 m² Altan
Klar til indflytning
Solgt

Ottilia Hus - Lys lejlighed med skøn udsigt

Skal du bo i Ottilia Hus i Carlsberg Byen?

”Hele Carlsberg Byen bliver et dejligt sted at bo. Men Ottilia Hus har en virkelig forkælet beliggenhed.” Arkitekt Søren Nielsen, Vandkunsten.

Bedre kan det vist ikke siges. Det luksuriøse Ottilia Hus garanterer en unik oplevelse udvendigt såvel som indvendigt.

Med et areal på 142m2 hører boligen til blandt bygningens større. Det store, lyse leverum fungerer naturligt som boligens centrum og samlingspunkt, hvorfra de to store værelser tilgås. Det unikke ved netop denne lejlighedstype er beliggenheden. Den får nemlig topkarakter for udsigten. Med placeringen på 3. sal kan du, fra din private fra altan, nyde udsigten over et af bykvarterets mange grønne områder og den smukke, fredede bygning, der huser daginstitutionen ”Bag Elefanterne”. Fra leverummet og det nordvendte værelse har du frit udsyn over Kammas Vej og Bakkehuset på Rahbeks Allé.

Boligen er stilrent indrettet med design i god kvalitet, der læner sig op ad det enkle, nordiske look, som matcher de åbne, lyse rum perfekt.

Køkkenelementerne, KP/Mono, fra HTH, er nøje udvalgte for deres minimalistiske og grebsløse design. Og hvis du har drømt om en køkkenø, har du mulighed for at etablere en sådan.

Boligens 2 badeværelser, hvoraf det ene tilgås fra det ene af boligens to værelser, er stilfuldt indrettet med porcelænsvask ovenpå et skab med grebsfri låge og bordplade i massivt egetræ. Gulvet er belagt med grafitgrå klinker og matte, hvide fliser i brusenichen.

Alle hårde hvidevarer er fra Siemens, og samtlige armaturer er fra Grohe. Lejlighedens gulve er lamelplank i matlakeret eg fra norske BOEN, og der er naturligvis gulvvarme i hele lejligheden.

En lejlighedstype som denne er ideel for børnefamilien eller for parret, der værdsætter god plads. Og hvis der er behov for mere skabsplads, er det muligt at tilkøbe ekstra skabe, hvor muligheden fremgår af plantegningen.

For i Ottilia Hus skal ingen gå på kompromis med hverken kvalitet, drømme eller beliggenhed.


Unikke lejligheder med individuel identitet i Ottilia Hus

Ottilia Hus er luksuriøs i al sin pragt og er et af de første boligprojekter, der bliver klar til indflytning i Carlsberg Byen.

Beliggenheden er, med udsigten, de grønne omgivelser og høje træer, intet mindre end eminent. Ottilia Hus ligger i bykvarterets nordvestlige del, der læner sig op ad Frederiksberg, har Søndermarken, Kammas Have og Bakkehus Museet til nabo samt direkte adgang til en af Carlsberg Byens smukkeste pladser "Bag Elefanterne".

Ottilia Hus er tegnet af arkitektfirmaet Vandkunsten og tæller 27 lejligheder. Det helt særlige ved bygningen er, at du kan være sikker på, at din lejlighed ikke er en spejlvendt udgave af naboens, men derimod får sit helt eget udtryk. Desuden har Vandkunsten taget højde for bygningens placering i forhold til Valby Bakke, hvilket ligeledes afspejles i arkitekturen og bygningens udformning generelt.

Ottilia Hus tilbyder alt fra små hyggelige 2-værelses lejligheder til rummelige og eksklusive familieboliger – fordelt på en eller to etager. Desuden har alle lejligheder altan eller terrasse – en enkelt har endda en 51 m2 stor tagterrasse ud mod Bakkehuset.

En stor personlighed med endnu større forkærlighed for kunst og kultur
På et område, der er fire gange så stort som Tivoli og som i 160 år har rummet landets største bryggeri, er byggeriet i fuld gang. I løbet af de næste par år bliver Carlsbergs historiske grund forvandlet til et helt nyt bykvarter, hvor en hidtil uset kombination af moderne arkitektur og fredede, bevaringsværdige bygninger kommer til syne.

Ottilia Hus er opkaldt efter en af historiens betydningsfulde kvindeskikkelser, Ottilia Marie Jacobsen. Udover at være Brygger Carl Jacobsens hustru, nærede hun, ligesom sin mand, stor kærlighed til kunst og kultur, hvilket resulterede i Ny Carlsbergfondet, de sammen stiftede for at støtte den danske kunst.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.