Ottilia Hus Bag Elefanterne 17, st.2 1799 København V Sagsnr. 171-008
70 m² Bruttoareal
2 Rum
15 m² Terrasse
Klar til indflytning
Solgt

Ottilia Hus - Unik lys lejlighed med egen terrasse

Åbent hus afholdes hver søndag kl. 13-15 i Maskincentralen, Pasteursvej 7, 1799 København V.

DENNE BOLIG SÆLGES SOM PROJEKTKØB UNDER OPFØRELSE OG MED FORVENTET INDFLYTNING 15. OKTOBER 2017.

Ottilia Hus ligger i bykvarterets nordvestlige del, der læner sig op ad Frederiksberg, har Søndermarken, Kammas Have og Bakkehus Museet til nabo samt direkte adgang til en af Carlsberg Byens smukkeste pladser 'Bag Elefanterne'. Det helt særlige ved bygningen er, at du kan være sikker på, at din lejlighed ikke er en spejlvendt udgave af naboens, men derimod får sit helt eget udtryk. Desuden har Vandkunsten taget højde for bygningens placering i forhold til Valby Bakke, hvilket ligeledes afspejles i arkitekturen og bygningens udformning generelt.

Ottilia Hus tilbyder alt fra små hyggelige 2-værelses lejligheder til rummelige og eksklusive familieboliger - fordelt på en eller to etager.
Skal du bo i Ottilia Hus i Carlsberg Byen?

”Hele Carlsberg Byen bliver et dejligt sted at bo. Men Ottilia Hus har en virkelig forkælet beliggenhed.” Arkitekt Søren Nielsen, Vandkunsten.

Bedre kan det vist ikke siges. Det luksuriøse Ottilia Hus garanterer en unik oplevelse udvendigt såvel som indvendigt.

Denne bolig er en perle på mere end ét område. For med sine 70m2 er denne 2-værelses lejlighed en af de få mindre boliger i Ottilia Hus, der i allerhøjeste grad formår at udnytte kvadratmetrene optimalt. Og som om det ikke var nok, så er denne bolig én af de fire, der har egen privat terrasse med udsigt mod Kammas Vej og Bakkehuset på Rahbeks Allé. Og der er både udgang fra det store, åbne leverum og soveværelset.

Boligen er stilrent indrettet med design i god kvalitet, der læner sig op ad det enkle, nordiske look, som matcher de åbne, lyse rum perfekt.

Køkkenelementerne, KP/Mono, fra HTH, er nøje udvalgte for deres minimalistiske og grebsløse design.

Boligens badeværelse er stilfuldt indrettet med porcelænsvask ovenpå et skab med grebsfri låge og bordplade i massivt egetræ. Gulvet er belagt med grafitgrå klinker og matte, hvide fliser i brusenichen.

Alle hårde hvidevarer er fra Siemens, og samtlige armaturer er fra Grohe. Lejlighedens gulve er lamelplank i matlakeret eg fra norske BOEN, og der er naturligvis gulvvarme i hele lejligheden.

Denne type lejlighed er ideel for parret, der foretrækker få store rum, og som sætter stor pris på at have et dynamisk bykvarter lige uden for døren, men samtidig værdsætter muligheden for at trække sig tilbage på deres egen private terrasse.


Unikke lejligheder med individuel identitet i Ottilia Hus

Ottilia Hus er luksuriøs i al sin pragt og er et af de første boligprojekter, der bliver klar til indflytning i Carlsberg Byen.

Beliggenheden er, med udsigten, de grønne omgivelser og høje træer, intet mindre end eminent. Ottilia Hus ligger i bykvarterets nordvestlige del, der læner sig op ad Frederiksberg, har Søndermarken, Kammas Have og Bakkehus Museet til nabo samt direkte adgang til en af Carlsberg Byens smukkeste pladser "Bag Elefanterne".

Ottilia Hus er tegnet af arkitektfirmaet Vandkunsten og tæller 27 lejligheder. Det helt særlige ved bygningen er, at du kan være sikker på, at din lejlighed ikke er en spejlvendt udgave af naboens, men derimod får sit helt eget udtryk. Desuden har Vandkunsten taget højde for bygningens placering i forhold til Valby Bakke, hvilket ligeledes afspejles i arkitekturen og bygningens udformning generelt.

Ottilia Hus tilbyder alt fra små hyggelige 2-værelses lejligheder til rummelige og eksklusive familieboliger – fordelt på en eller to etager. Desuden har alle lejligheder altan eller terrasse – en enkelt har endda en 51 m2 stor tagterrasse ud mod Bakkehuset.

En stor personlighed med endnu større forkærlighed for kunst og kultur
På et område, der er fire gange så stort som Tivoli og som i 160 år har rummet landets største bryggeri, er byggeriet i fuld gang. I løbet af de næste par år bliver Carlsbergs historiske grund forvandlet til et helt nyt bykvarter, hvor en hidtil uset kombination af moderne arkitektur og fredede, bevaringsværdige bygninger kommer til syne.

Ottilia Hus er opkaldt efter en af historiens betydningsfulde kvindeskikkelser, Ottilia Marie Jacobsen. Udover at være Brygger Carl Jacobsens hustru, nærede hun, ligesom sin mand, stor kærlighed til kunst og kultur, hvilket resulterede i Ny Carlsbergfondet, de sammen stiftede for at støtte den danske kunst.


På et område, der er fire gange så stort som Tivoli og som i 160 år har rummet landets største bryggeri, er byggeriet i fuld gang. I løbet af de næste 8-10 år bliver Carlsbergs historiske grund forvandlet til et helt nyt bykvarter, hvor en hidtil uset kombination af moderne arkitektur og fredede, bevaringsværdige bygninger kommer til syne.

Ottilia Hus er opkaldt efter en af historiens betydningsfulde kvindeskikkelser, Ottilia Marie Jacobsen, som var Brygger Carl Jacobsens hustru.

Denne bolig er en perle på mere end ét område. For med sine 70m2 er denne 2-værelses lejlighed en af de få mindre boliger i Ottilia Hus, der i allerhøjeste grad formår at udnytte kvadratmetrene til fulde. Og som om det ikke var nok, så er denne bolig én af de fire, der har egen privat terrasse med udsigt mod Kammas Vej og Bakkehuset på Rahbeks Allé. Og der er både udgang fra det store, åbne leverum og soveværelset. Køkkenelementerne er nøje udvalgte for deres minimalistiske og grebsløse design. Lejlighedens gulve er lamelplank i matlakeret eg og der er naturligvis gulvvarme i hele lejligheden.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.