Rahbek Hus II Thorvald Bindesbølls Plads 16, 4. 1799 København V Sagsnr. 163-056
134 m² Bruttoareal
5 Rum
37 m² Tagterrasse
Solgt

RAHBEK HUS II

Rahbek Hus II ligger i det nordlige hjørne af Carlsberg Byen mellem Frederiksberg og historiske Humleby, og det bliver et rigtig dejligt sted at bo. De grønne områder er enestående i en by som København, og Thorvald Bindesbølls Plads med det bevaringsværdige Halmlageret bliver et rekreativt frirum med masser af plads til at udfolde sig. Her kører ingen biler, så det er bare at sende børnene ud at lege.

Penthouselejligheden på 134 m2 er rendyrket luksus midt i byen. Du får et lyst køkken i åben forbindelse til spisestue og stue. Fra både stue og spisestue er der udgang til den store, vestvendte tagterrasse på 27 m2, hvorfra solnedgangen kan nydes. Boligen rummer endvidere fire værelser samt to badeværelser. Endelig den private østvendte tagterrasse, hvor du får 10 m2 med unik udsigt udover et nyt, grønt område og historiske Humleby. Perfekt bolig til familien, der sætter pris på kvalitet og udearealer!

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet - et enkelt nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Junckers, og der er gulvvarme i alle rum. Det grebsløse og minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarerne er fra Miele og armaturerne er fra Grohe. I boligens lækre badeværelse er der slidstærke fliser fra Cerim på gulv og i brusenichen i en varm, lysegrå nuance, og armaturerne er fra Grohe.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.