Rahbek Hus II Thorvald Bindesbølls Plads 18, st.th 1799 København V Sagsnr. 163-010
101 m² Bruttoareal
st. Etage
5 Rum
17 m² Terrasse
Solgt
Klar til indflytning

RAHBEK HUS II

Rahbek Hus II ligger i det nordlige hjørne af Carlsberg Byen mellem Frederiksberg og historiske Humleby, og det bliver et rigtig dejligt sted at bo. De grønne områder er enestående i en by som København, og Thorvald Bindesbølls Plads med det bevaringsværdige Halmlageret bliver et rekreativt frirum med masser af plads til at udfolde sig. Her kører ingen biler, så det er bare at sende børnene ud at lege.

Denne bolig er en unik mulighed for dig, der drømmer om egen have og rolige omgivelser midt i København. Boligens 101 m2 er optimalt indrettet, så du får et rummeligt køkken-alrum med direkte udgang til den 17 m2 store sydvendte have, hvor gode stunder kan skabes. Her er fire gode værelser, som passer de fleste formål: I forbindelse med entréen ligger tre af værelserne og de to badeværelser. Master bedroom ligger i forbindelse med stuen og har skabsvæg, samt direkte udgang til haven, hvor man har kig til det skønne, grønne område mellem Rahbek Hus II og Humlehusene.

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet - et enkelt nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Junckers, og der er gulvvarme i alle rum. Det grebsløse og minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarerne er fra Miele og armaturerne er fra Grohe. I boligens lækre badeværelse er der slidstærke fliser fra Cerim på gulv og i brusenichen i en varm, lysegrå nuance, og armaturerne er fra Grohe.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.