Rahbek Hus II Thorvald Bindesbølls Plads 22, 1.th 1799 København V Sagsnr. 163-017
87 m² Bruttoareal
4 Rum
10 m² Altan
Solgt

RAHBEK HUS II

Rahbek Hus II ligger i det nordlige hjørne af Carlsberg Byen mellem Frederiksberg og historiske Humleby, og det bliver et rigtig dejligt sted at bo. De grønne områder er enestående i en by som København, og Thorvald Bindesbølls Plads med det bevaringsværdige Halmlageret bliver et rekreativt frirum med masser af plads til at udfolde sig. Her kører ingen biler, så det er bare at sende børnene ud at lege.

Boligens 87 m2 er en veludnyttet 4-værelses lejlighed, med tre gode værelser og et rummeligt køkken i åben forbindelse med stuen, hvor der er plads til at være sammen og skabe gode stunder. Boligen har to gode altaner - den ene er østvendt, hvor I kan nyde morgenkaffen med masser af morgensol og udgang fra det lyse master bedroom. På den vestvendte altan kan I nyde et glas vin, mens aftensolen går ned. Der er masser af lys og udsigt fra alle lejlighederne i Rahbek Hus II, og fra denne bolig har du udsigt til den fredet bygning Halmlageret og det nye grønne område bag Rahbek Hus II.

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet - et enkelt nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Junckers, og der er gulvvarme i alle rum. Det grebsløse og minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarerne er fra Miele og armaturerne er fra Grohe. I boligens lækre badeværelse er der slidstærke fliser fra Cerim på gulv og i brusenichen i en varm, lysegrå nuance, og armaturerne er fra Grohe.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.