Rahbek Hus II Thorvald Bindesbølls Plads 22, st.th 1799 København V Sagsnr. 163-004
115 m² Bruttoareal
5 Rum
24 m² Terrasse
Klar til indflytning
Solgt

RAHBEK HUS II

Rahbek Hus II ligger i det nordlige hjørne af Carlsberg Byen mellem Frederiksberg og historiske Humleby, og det bliver et rigtig dejligt sted at bo. De grønne områder er enestående i en by som København, og Thorvald Bindesbølls Plads med det bevaringsværdige Halmlageret bliver et rekreativt frirum med masser af plads til at udfolde sig. Her kører ingen biler, så det er bare at sende børnene ud at lege.

Denne bolig er en unik mulighed for dig, der drømmer om egen have og rolige omgivelser midt i København, hvor der både er en voksen- og børneafdeling. Boligens 115 m2 er optimalt indrettet, så du får et rummeligt kombineret køkken og spisestue med plads til at være sammen og skabe gode stunder. Her er tre gode østvendte værelser, som alle har udgang til den 24 m2 store have med dejlig morgensol og udsigt til et nyt skønt, grønt område og den smukke ejendom, Kongens Bryghus. Det fjerde værelse, som kan tilgås fra spisestuen, har eget badeværelse og udsigt til den bevaringsværdige bygning, Halmlageret.

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet - et enkelt nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Junckers, og der er gulvvarme i alle rum. Det grebsløse og minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarerne er fra Miele og armaturerne er fra Grohe. I boligens lækre badeværelse er der slidstærke fliser fra Cerim på gulv og i brusenichen i en varm, lysegrå nuance, og armaturerne er fra Grohe.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.