Rahbek Hus Constantin Hansens Gade 20, 4. 1799 København V Sagsnr. 162-033
157 m² Bruttoareal
4 Rum
17 m² Tagterrasse
Klar til indflytning
Solgt

RAHBEK HUS

Praksis Arkitekter har begået det arkitektoniske mesterværk Rahbek Hus - de samme arkitekter bag de smukke nabohuse Bindesbøll Hus og Heiberg Huse. Rahbek Hus tæller 37 boliger, der alle har enten altan, terrasse eller egen have. Fællesnævneren for de tre perler er det store fokus på at skabe et mangfoldigt og dynamisk udeliv. Rahbek Hus er opkaldt efter Kamma Rahbek, der sammen med sin mand Knud Lyhne Rahbek skabte et levende, kunstnerisk og intellektuelt miljø. I mange år var deres hjem, Bakkehuset, et af tidens mest populære samlingssteder for bl.a. Oehlenschlæger, Heiberg, Grundtvig og H.C. Andersen. Deres hjem er bevaret som museum på Rahbeks Allé 23.

Med sine 157 m2 er denne bolig på fjerde sal en af de største i Rahbek Hus - og en af de få med egen private tagterrasse på 17 m2, hvor der både er plads til en lille sandkasse, liggestole og et utal plantekasser. Her kan I frit nyde udsigten over Carlsberg Byen og de nærmeste naboer, Heiberg Huse og Bindesbøll Hus. Foruden 2 store værelser, en stor spisestue og opholdsstue er der også et mindre værelse i forlængelse af spisestuen og skabsmoduler, som er oplagt til kontor/børnværelse.

Køkkenelementerne, KP/Mono, fra HTH, er nøje udvalgte for deres minimalistiske og grebsløse design og overskabene har naturligvis indbyggede spots. Boligens to badeværelser er stilfuldt indrettet med skabsmodul, hvid komposit bordplade og en underlimet porcelænsvask. Det er slidstærke, grå fliser fra italienske Novabell, der klæder gulv og vægge i brusenichen. Alle hårde hvidevarer er fra Siemens, og samtlige armaturer er fra Grohe. Lejlighedens gulve er lamelplank i matlakeret eg fra norske BOEN, og der er naturligvis gulvvarme i hele lejligheden.

Denne bolig er ideel for familien, der har brug for en funktionel og rummelig lejlighed, og som prioriterer udelivet, altanhyggen og bylivet højt men uden at gå på kompromis med rolige og børnevenlige omgivelser.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.