Rahbek Hus Constantin Hansens Gade 24, 4.tv 1799 København V Sagsnr. 162-037
170 m² Bruttoareal
4 Rum
6 m² Altan
24 m² Tagterrasse
Klar til indflytning
Solgt

RAHBEK HUS

Praksis Arkitekter har begået det arkitektoniske mesterværk Rahbek Hus - de samme arkitekter bag de smukke nabohuse Bindesbøll Hus og Heiberg Huse. Rahbek Hus tæller 37 boliger, der alle har enten altan, terrasse eller egen have. Fællesnævneren for de tre perler er det store fokus på at skabe et mangfoldigt og dynamisk udeliv.

Rahbek Hus er opkaldt efter Kamma Rahbek, der sammen med sin mand Knud Lyhne Rahbek skabte et levende, kunstnerisk og intellektuelt miljø. I mange år var deres hjem, Bakkehuset, et af tidens mest populære samlingssteder for bl.a. Oehlenschlæger, Heiberg, Grundtvig og H.C. Andersen. Deres hjem er bevaret som museum på Rahbeks Allé 23.

Med sine 170 m2 er denne bolig på fjerde sal den største i Rahbek Hus - og den eneste med både privat tagterrasse på hele 24 m2 med frit udsyn over Rahbeks Allé og det gamle Frederiksberg og en mindre altan med vue til Kongens Bryghus og grønne arealer. Så er der både plads til juniors sandkasse, morens liggestole og farens grill. Her kan I frit nyde udsigten over Carlsberg Byen og de nærmeste naboer, Heiberg Huse og Bindesbøll Hus. Foruden de 3 rummelige værelser, stuen og spisestuen er der 2 badeværelser og et 8 m2 stort walk-in closet fra boligens største værelse.

Det er desuden muligt at tilvælge ekstra skabsmoduler, hvor det fremgår af plantegningen.

Køkkenelementerne, KP/Mono, fra HTH, er nøje udvalgte for deres minimalistiske og grebsløse design - og overskabene har naturligvis indbyggede spots.

Boligens to badeværelser er stilfuldt indrettet med skabsmodul, hvid komposit bordplade og en underlimet porcelænsvask. Det er slidstærke, grå fliser fra italienske Novabell, der klæder gulv og vægge i brusenichen.

Alle hårde hvidevarer er fra Siemens, og samtlige armaturer er fra Grohe. Lejlighedens gulve er lamelplank i matlakeret eg fra norske BOEN, og der er naturligvis gulvvarme i hele lejligheden.

Denne bolig er ideel for den store familie, der har brug for en funktionel og rummelig lejlighed med plads til både de store og små. Eller for parret, der værdsætter ekstra god plads og drømmer om et ekstra kontor eller træningsrum. Boligen tilbyder både udeliv, altanhygge og byens puls men uden at gå på kompromis med rolige og børnevenlige omgivelser.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.