Rahbek Hus Constantin Hansens Gade 26, st.tv 1799 København V Sagsnr. 162-008
126 m² Bruttoareal
4 Rum
103 m² Terrasse
Klar til indflytning
Solgt

RAHBEK HUS

Praksis Arkitekter har begået det arkitektoniske mesterværk Rahbek Hus - de samme arkitekter bag de smukke nabohuse Bindesbøll Hus og Heiberg Huse. Rahbek Hus tæller 37 boliger, der alle har enten altan, terrasse eller egen have. Fællesnævneren for de tre perler er det store fokus på at skabe et mangfoldigt og dynamisk udeliv.

Rahbek Hus er opkaldt efter Kamma Rahbek, der sammen med sin mand Knud Lyhne Rahbek skabte et levende, kunstnerisk og intellektuelt miljø. I mange år var deres hjem, Bakkehuset, et af tidens mest populære samlingssteder for bl.a. Oehlenschlæger, Heiberg, Grundtvig og H.C. Andersen. Deres hjem er bevaret som museum på Rahbeks Allé 23.

Med en beliggenhed i gadeplan hører denne 126 m2 store bolig blandt dem med egen have - men ikke hvilken som helst have; det er pt. bykvarterets største have, og den optager intet mindre end imponerende 97 m2, der snor sig rundt om boligen og vender derfor både mod Rahbeks Allé, Kongens Bryghus og grønne områder - afhængig af hvor man befinder dig i haven.

Fra fordelingsentréen tilgås boligens 3 rummelige værelser, spisestuen, det store åbne spisekøkken, der udgør boligens kerne, og som munder ud i stuen, hvorfra de to terrasser og dertilhørende nedgang til den store have tilgås.

Køkkenelementerne, KP/Mono, fra HTH, er nøje udvalgte for deres minimalistiske og grebsløse design - og overskabene har naturligvis indbyggede spots.

Boligens badeværelse er stilfuldt indrettet med skabsmodul, hvid komposit bordplade og en underlimet porcelænsvask. Det er slidstærke, grå fliser fra italienske Novabell, der klæder gulv og vægge i brusenichen.

Alle hårde hvidevarer er fra Siemens, og samtlige armaturer er fra Grohe. Lejlighedens gulve er lamelplank i matlakeret eg fra norske BOEN, og der er naturligvis gulvvarme i hele lejligheden.

Denne bolig er ideel til parret eller familien, der værdsætter god plads og en funktionel rumdeling med fuld fokus på optimal udnyttelse af kvadratmeterne - og som drømmer om en stor have midt i byen, hvor der både er plads til en række liggestole, trampolin og urtehave.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.