Scherfig Hus Constantin Hansens Gade 10, 2.mf 1799 København V Sagsnr. 131-065
152 m² Bruttoareal
5 Rum
6 m² Altan
Klar til indflytning
Solgt

SCHERFIG HUS

Klassisk æstetik og rummelighed er nogle af de karakteristika, der i den grad kendetegner Scherfig Hus. Det viser sig i høj grad i denne store femværelses lejlighed på hele 152 m2, der med en ideel rumfordeling både tilgodeser behovet for et hjemmekontor, børneværelse eller noget helt tredje - fordi mange kvadratmeter er lig mange muligheder. Og hvis der er brug for et ekstra værelse, er der naturligvis mulighed for at vælge det til.

Den store, åbne opholdsrum er kombineret med køkkenet og udgør boligens omdrejningspunkt. Herfra kan de fire gode værelserne tilgås, og mod øst kan I så let som ingenting slå dørene op til jeres 6 m2 store altan, der ligger i forlængelse af stuen. Her kan I nyde en lun sommeraften og nyde synet af rækkehusene i det historiske Humleby, der ligger på den anden side af vejen. Mod vest kan I fra stuen og det ene af de tre værelser nyde udsigten fra højden over den store, grønne gård, som I deler med jeres naboer.

Boligens indretning er kendetegnet ved sin enkle, nordisk stil, der matcher de åbne, lyse rum perfekt; det er KP/Mono fra HTH's minimalistiske og grebløse design i god kvalitet, der sammen med de udvalgte hvide bordplader sætter det æstetiske prik over i'et på køkkenet.

Badeværelserne - for der er to af dem - er indrettet med skuffemoduler og bordplade, og håndvasken er udført i kunstmarmor fra Marmorline, og på vægge og gulv i brusenichen er smukke, slidstærke, sandfarvede fliser fra italienske Imola. Gulvene er lamelplank i hvidpigmenteret, mat lakeret eg fra norske BOEN og samtlige hårde hvidevarer er fra Siemens. Armaturerne er fra Grohe, og der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.