Scherfig Hus Constantin Hansens Gade 10, 2.tv 1799 København V Sagsnr. 131-067
138 m² Bruttoareal
4 Rum
11 m² Altan
Klar til indflytning
Solgt

SCHERFIG HUS

Klassisk æstetik og rummelighed er nogle af de karakteristika, der i den grad kendetegner Scherfig Hus. Det viser sig i høj grad i denne store fireværelses familiebolig på hele 138 m2, der med en ideel rumfordeling, to badeværelser og altan både tilgodeser behovet for et hjemmekontor, teenag-afdeling, børneværelse eller noget helt fjerde- fordi mange kvadratmeter er lig mange muligheder.

Boligen tilbyder 3 rummelige værelser - hvoraf et har eget badeværelse og walk-in-closet - som er placeret i hver deres hjørne omkring boligens store, åbne stue, der uden tvivl bliver familiens samlingspunkt. Her kan I så let som ingenting slå dørene op til jeres 11 m2 store altan og nyde de lune sommeraftener højt over den summende og dynamiske Constantin Hansens Gade, der bliver et tilløbsstykke for områdets beboere. Fra det rummelige køkken har I udsigt til livet i den grønne gård, som I deler med naboerne.

Boligens indretning er kendetegnet ved sin enkle, nordisk stil, der matcher de åbne, lyse rum perfekt; det er KP/Mono fra HTH's minimalistiske og grebløse design i god kvalitet, der sammen med de udvalgte hvide bordplader sætter det æstetiske prik over i'et på køkkenet.

De to badeværelser indrettet med skuffemoduler og bordplade, og håndvasken er udført i kunstmarmor fra Marmorline, og på vægge og gulv i brusenichen er smukke, slidstærke, sandfarvede fliser fra italienske Imola. Gulvene er lamelplank i hvidpigmenteret, mat lakeret eg fra norske BOEN og samtlige hårde hvidevarer er fra Siemens. Armaturerne er fra Grohe, og der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.