Scherfig Hus Constantin Hansens Gade 10, 3. 1799 København V Sagsnr. 131-084
140 m² Bruttoareal
4 Rum
11 m² Altan
Klar til indflytning
Solgt

SCHERFIG HUS

Skal du bo i Scherfig Hus i Carlsberg Byen?

Klassisk æstetik og rummelighed er nogle af de karakteristika, der i den grad kendetegner Scherfig Hus. Det viser sig i høj grad i denne store fireværelses familiebolig på hele 140 m2. Den ideelle rumfordeling med to badeværelser og altan tilgodeser både behovet for et hjemmekontor, teenage-afdeling, børneværelse eller noget helt fjerde– fordi mange kvadratmeter er lig mange muligheder.

Boligen er indrettet super funktionelt – faktisk så funktionelt, at familiens teenager kan få sin helt egen afdeling, for det 12 m2 store værelse med privat badeværelse og walk-in-closet tilbyder førsteklasses privatliv inden for familiens rammer. Ikke mindst på grund af udsigten over Købke Plads og det dynamiske liv, der udspiller sig på Constantin Hansens Gade.

Boligens midtpunkt er køkkenet og ikke mindst det store, lyse opholdsrum, hvorfra de to øvrige værelser samt badeværelse tilgås. Fra stuen slår I bare dørene til boligens altan på 11 m2 op, træder udenfor, og nyder den storslåede udsigt fra 3. sal, der giver et sublimt overblik over det nye bykvarter, der folder sig ud nedenunder jer.

Boligens indretning er kendetegnet ved sin enkle, nordisk stil, der matcher de åbne, lyse rum perfekt; det er KP/Mono fra HTH’s minimalistiske og grebløse design i god kvalitet, der sammen med de udvalgte hvide bordplader sætter det æstetiske prik over i’et på køkkenet.

De to badeværelser indrettet med skuffemoduler og bordplade, og håndvasken er udført i kunstmarmor fra Marmorline, og på vægge og gulv i brusenichen er smukke, slidstærke, sandfarvede fliser fra italienske Imola. Gulvene er lamelplank i hvidpigmenteret, mat lakeret eg fra norske BOEN og samtlige hårde hvidevarer er fra Siemens. Armaturerne er fra Grohe, og der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.