Scherfig Hus Constantin Hansens Gade 10, st.mf 1799 København V Sagsnr. 131-013
162 m² Bruttoareal
5 Rum
41 m² Terrasse
Klar til indflytning
Solgt

SCHERFIG HUS

Klassisk æstetik og rummelighed er nogle af de karakteristika, der i den grad kendetegner Scherfig Hus. Det viser sig i høj grad i denne store femværelses lejlighed på hele 162 m2, der med en ideel rumfordeling både tilgodeser behovet for et hjemmekontor, børneværelse eller noget helt tredje - fordi mange kvadratmeter er lig mange muligheder.

Det store, åbne opholdsrum er kombineret med køkkenet og udgør boligens omdrejningspunkt. Herfra kan værelserne tilgås, og mod nordøst kan I så let som ingenting slå dørene op til jeres 15 m2 store flisebelagte terrasse, der bliver forlænget med 17m2 privat have. Her kan I nyde en lun sommeraften og hilse på naboerne fra Humleby, der bor på den anden side af vejen.

Mod den fælles gård ligger boligens anden terrasse på 9 m2 terrasse med udgang i modsatte ende af boligen, så det altid er muligt at finde en plads i solen. Det eneste, I skal tage stilling til er, om humøret er til en tilbagetrukket eftermiddag på en af terrasserne eller i haven, eller om det er gårdens fællesskab og livlige miljø, der trækker.

Boligens indretning er kendetegnet ved sin enkle, nordisk stil, der matcher de åbne, lyse rum perfekt; det er KP/Mono fra HTH's minimalistiske og grebløse design i god kvalitet, der sammen med de udvalgte hvide bordplader sætter det æstetiske prik over i'et på køkkenet.

Badeværelserne - for der er to af dem - er indrettet med skuffemoduler og bordplade, og håndvasken er udført i kunstmarmor fra Marmorline, og på vægge og gulv i brusenichen er smukke, slidstærke, sandfarvede fliser fra italienske Imola. Gulvene er lamelplank i hvidpigmenteret, mat lakeret eg fra norske BOEN og samtlige hårde hvidevarer er fra Siemens. Armaturerne er fra Grohe, og der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.