Scherfig Hus Constantin Hansens Gade 12, 2.tv 1799 København V Sagsnr. 131-069
88 m² Bruttoareal
3 Rum
6 m² Altan
Solgt

SCHERFIG HUS

Klassisk æstetik og rummelighed er nogle af de karakteristika, der i den grad kendetegner Scherfig Hus. Det viser sig i høj grad i denne treværelses lejlighed på 88 m2, der med en ideel rumfordeling både tilgodeser behovet for et hjemmekontor, børneværelse eller noget helt tredje.

Det store, åbne opholdsrum er kombineret med køkkenet og bliver uden tvivl boligens omdrejningspunkt. Herfra tilgås de to værelser, og mod syd kan I så let som ingenting slå dørene op til jeres 6 m2 store altan, hvor I kan nyde solskin og lune sommeraftener med udsigt fra højden over den dynamiske Constantin Hansens Gade og Købke Plads. Og drømmen om et walk-in-closet kan gå i opfyldelse i denne bolig, for der er plads til hele garderoben i et 5 m2 walk-in-closet på vej ind til det ene af de to værelser, hvor også badeværelset ligger.

Boligens indretning er kendetegnet ved sin enkle, nordisk stil, der matcher de åbne, lyse rum perfekt; det er KP/Mono fra HTH's minimalistiske og grebløse design i god kvalitet, der sammen med de udvalgte hvide bordplader sætter det æstetiske prik over i'et på køkkenet.

Badeværelset er indrettet med skuffemoduler og bordplade, og håndvasken er udført i kunstmarmor fra Marmorline, og på vægge og gulv i brusenichen er smukke, slidstærke, sandfarvede fliser fra italienske Imola. Gulvene er lamelplank i hvidpigmenteret, mat lakeret eg fra norske BOEN og samtlige hårde hvidevarer er fra Siemens. Armaturerne er fra Grohe, og der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.