Scherfig Hus Constantin Hansens Gade 12, 3.th 1799 København V Sagsnr. 131-085
111 m² Bruttoareal
3 Rum
9 m² Altan
Klar til indflytning
Solgt

SCHERFIG HUS

Skal du bo i Scherfig Hus i Carlsberg Byen?

Klassisk æstetik og rummelighed er nogle af de karakteristika, der i den grad kendetegner Scherfig Hus. Det viser sig i høj grad i denne treværelses lejlighed på hele 111 m2, der med en ideel rumfordeling både kan tilgodese behovet for et hjemmekontor, børneværelse eller noget helt tredje – for mange kvadratmeter er lig mange muligheder.

De to rummelige værelser er placeret på hver side af boligens badeværelse med indgang fra et forrum på 7 m2, der kan blive til en fin garderobe eller walk-in-closet. Boligens samlingspunkt er uden tvivl den store, åbne stue, hvorfra I kan slå dørene op til jeres 9 m2 store altan med udsigt fra højden over Købkes Plads og den dynamiske og summende Constantin Hansens Gade. Udsigt finder I også i den nordlige del af boligen: Køkkenet og det nordlige værelse har fornøjelse af kigget over den fælles, grønne gård, som I deler med naboerne – og som I kan tage del af ved at gå de få skridt ned af trappen.

Boligens indretning er kendetegnet ved sin enkle, nordisk stil, der matcher de åbne, lyse rum perfekt; det er KP/Mono fra HTH’s minimalistiske og grebløse design i god kvalitet, der sammen med de udvalgte hvide bordplader sætter det æstetiske prik over i’et på køkkenet.

Badeværelset er indrettet med skuffemoduler og bordplade, og håndvasken er udført i kunstmarmor fra Marmorline, og på vægge og gulv i brusenichen er smukke, slidstærke, sandfarvede fliser fra italienske Imola. Gulvene er lamelplank i hvidpigmenteret, mat lakeret eg fra norske BOEN og samtlige hårde hvidevarer er fra Siemens. Armaturerne er fra Grohe, og der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.