Scherfig Hus Constantin Hansens Gade 12, 4.tv 1799 København V Sagsnr. 131-F97
90 m² Bruttoareal
3 Rum
6 m² Altan
24 m² Tagterrasse
Solgt

SCHERFIG HUS

Klassisk æstetik og rummelighed er nogle af de karakteristika, der i den grad kendetegner Scherfig Hus. Det viser sig i høj grad i denne treværelses lejlighed på 90 m2. Den ideelle rumfordeling tilgodeser både behovet for et hjemmekontor, børneværelse eller noget helt tredje. Og som prikken over i'et har boligen en privat tagterrasse på hele 24 m2 samt altan.
Den store, åbne opholdsrum er kombineret med køkkenet og vil uden tvivl blive boligens omdrejningspunkt. Herfra tilgås boligens to værelser og jeres sydvendte altan på 6 m2. Fra soveværelset har I direkte udgang til den fantastiske tagterrasse med udsigt over de gamle byggeforeningshuse, Humlehusene samt Københavns tårne.

Boligens indretning er kendetegnet ved sin enkle, nordisk stil, der matcher de åbne, lyse rum perfekt; det er KP/Mono fra HTH's minimalistiske og grebløse design i god kvalitet, der sammen med de udvalgte hvide bordplader sætter det æstetiske prik over i'et på køkkenet.

Badeværelset er indrettet med skuffemoduler og bordplade, og håndvasken er udført i kunstmarmor fra Marmorline, og på vægge og gulv i brusenichen er smukke, slidstærke, sandfarvede fliser fra italienske Imola. Gulvene er lamelplank i hvidpigmenteret, mat lakeret eg fra norske BOEN og samtlige hårde hvidevarer er fra Siemens. Armaturerne er fra Grohe, og der er naturligvis gulvvarme i hele lejligheden.

Ligesom de andre bygninger i Carlsberg Byen fortæller Scherfig Hus også danmarks- og bryggerihistorie. Det klassiske og elegante byggeri er opkaldt efter forfatter til bogen "Det forsømte forår" og billedkunstner Hans Scherfig (1905-1979), som i 1949 malede en række oliemalerier i Børnedaghjemmet Carlsberg. Blandt andet malede han det junglemotiv, der sidenhen viste sig at være lige netop dét motiv, han fik mest anerkendelse for.

Der er naturligvis underjordisk p-kælder og hver opgang har sin egen elevator.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.