Scherfig Hus Constantin Hansens Gade 14, 3.tv 1799 København V Sagsnr. 131-089
95 m² Bruttoareal
3 Rum
12 m² Altan
Klar til indflytning
Solgt

SCHERFIG HUS

Skal du bo i Scherfig Hus i Carlsberg Byen?

Måske er I på udkig efter jeres allerførste bolig sammen. Måske er det drømmen om en Københaver-bolig, der skal indfries. Måske er det bare dig selv, der altid har drømt om ekstra plads og højt til loftet. Uanset hvad, så falder denne klassiske og rummelige treværelses bolig i Scherfig Hus garanteret i din smag. De 95 m2 er fordelt ideelt og tilgodeser både behovet for et hjemmekontor, et børneværelse eller noget helt tredje – fordi mange kvadratmeter skaber mange muligheder.

Den store, åbne opholdsrum er kombineret med køkkenet og udgør boligens omdrejningspunkt. Herfra tilgås værelserne, og mod vest kan I så let som ingenting slå dørene op til jeres 12 m2 store altan og nyde en lun sommeraften og den sublime udsigt placeringen på 3. sal giver over dynamiske Constantin Hansens Gade og Købke Plads.

Boligens indretning er kendetegnet ved sin enkle, nordisk stil, der matcher de åbne, lyse rum perfekt; det er KP/Mono fra HTH’s minimalistiske og grebløse design i god kvalitet, der sammen med de udvalgte hvide bordplader sætter det æstetiske prik over i’et på køkkenet.

Badeværelset er indrettet med skuffemoduler og bordplade, og håndvasken er udført i kunstmarmor fra Marmorline, og på vægge og gulv i brusenichen er smukke, slidstærke, sandfarvede fliser fra italienske Imola. Gulvene er lamelplank i hvidpigmenteret, mat lakeret eg fra norske BOEN og samtlige hårde hvidevarer er fra Siemens. Armaturerne er fra Grohe, og der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.