Scherfig Hus Constantin Hansens Gade 14, st.th 1799 København V Sagsnr. 131-017
97 m² Bruttoareal
3 Rum
11 m² Altan
29 m² Terrasse
Solgt

SCHERFIG HUS

Klassisk æstetik og rummelighed er nogle af de karakteristika, der i den grad kendetegner Scherfig Hus. Det viser sig i høj grad i denne treværelses lejlighed på 97 m2, der med en ideel rumfordeling både kan tilgodese behovet for et hjemmekontor, børneværelse eller noget helt tredje - for mange kvadratmeter er lig mange muligheder.

De to rummelige værelser, der ligger på hver side af boligens badeværelse, er placeret i hver sin ende af boligen, hvis centrum er en stor, åben stue. Herfra kan I så let som ingenting slå dørene op til jeres 11 m2 store altan, der fører direkte til en privat have på 21 m2. Her kan I nyde en lun sommeraften eller morgenmaden med kig til den dynamiske Constantin Hansens Gade.

Boligens modsatte ende skal ikke snydes for en terrasse; fra køkkenet kan I så let som ingenting træde ud på en 8 m2 terrasse, der ligger ud til den grønne gård, som I deler med naboerne. Så er det kun et spørgsmål om at vælge, om humøret er til en tilbagetrukket eftermiddag på altanen eller i haven, eller om det er gårdens fællesskab, der trækker.

Boligens indretning er kendetegnet ved sin enkle, nordisk stil, der matcher de åbne, lyse rum perfekt; det er KP/Mono fra HTH's minimalistiske og grebløse design i god kvalitet, der sammen med de udvalgte hvide bordplader sætter det æstetiske prik over i'et på køkkenet.

Badeværelset er indrettet med skuffemoduler og bordplade, og håndvasken er udført i kunstmarmor fra Marmorline, og på vægge og gulv i brusenichen er smukke, slidstærke, sandfarvede fliser fra italienske Imola. Gulvene er lamelplank i hvidpigmenteret, mat lakeret eg fra norske BOEN og samtlige hårde hvidevarer er fra Siemens. Armaturerne er fra Grohe, og der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.