Scherfig Hus Constantin Hansens Gade 16, 3.th 1799 København V Sagsnr. 131-091
103 m² Bruttoareal
3 Rum
9 m² Altan
Solgt

SCHERFIG HUS

Skal du bo i Scherfig Hus i Carlsberg Byen?

Klassisk æstetik og rummelighed er nogle af de karakteristika, der i den grad kendetegner Scherfig Hus. Det viser sig i høj grad i denne 103 m2 store treværelses lejlighed på 3. sal, der med en ideel rumfordeling både kan tilgodese behovet for et hjemmekontor, et børneværelse eller noget helt tredje. For det er som bekendt kun fantasien, der sætter grænserne.

De to rummelige værelser er placeret i hver sin ende af boligen adskilt af et badeværelse og ligger ud til boligens kerne; den store, åbne stue hvorfra I så let som ingenting kan slå dørene op til jeres 9 m2 store altan. Her kan I nyde en lun sommeraften og udsigten over den dynamiske Constantin Hansens Gade, og fra køkkenet og boligens østvendte værelse er der udsigt til den grønne gård, som I deler med jeres naboer.

Boligens indretning er kendetegnet ved sin enkle, nordisk stil, der matcher de åbne, lyse rum perfekt; det er KP/Mono fra HTH’s minimalistiske og grebløse design i god kvalitet, der sammen med de udvalgte hvide bordplader sætter det æstetiske prik over i’et på køkkenet.

Badeværelset er indrettet med skuffemoduler og bordplade, og håndvasken er udført i kunstmarmor fra Marmorline, og på vægge og gulv i brusenichen er smukke, slidstærke, sandfarvede fliser fra italienske Imola. Gulvene er lamelplank i hvidpigmenteret, mat lakeret eg fra norske BOEN og samtlige hårde hvidevarer er fra Siemens. Armaturerne er fra Grohe, og der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.