Scherfig Hus Constantin Hansens Gade 16, 4.tv 1799 København V Sagsnr. 131-102
140 m² Bruttoareal
4 Rum
9 m² Altan
24 m² Tagterrasse
Klar til indflytning
Solgt

SCHERFIG HUS

Skal du bo i Scherfig Hus i Carlsberg Byen?


Har du altid drømt om din egen tagterrasse? Hvis ja, så har du muligvis fundet dit perfekte bolig-match i denne bolig i Scherfig. For klassisk æstetik og rummelighed er blot nogle af de karakteristika, der i den grad kendetegner Scherfig Hus, og som i høj grad viser sig i denne store fireværelses familiebolig på 140 m2. Den ideelle rumfordeling kan både tilgodese behovet for et hjemmekontor, børneværelse eller noget helt tredje.


To af de tre rummelige værelser er placeret på hver sin side af boligens badeværelse, der tilgås via et forrum, og fra den store opholdsstue kan I så let som ingenting slå dørene op til jeres 9 m2 store altan, hvor I kan nyde en lun sommeraften med frit udsyn over dynamiske Constantin Hansens Gade. I stuens sydlige ende ligger boligens tredje soveværelse på hele 12 m2 med eget bad og walk-in-closet tilbagetrukket fra resten af boligens øvrige rum. Mod øst kan I træde ud på jeres egen private tagterrasse på hele 24 m2, der garanterer sublim udsigt over den fælles gårds og Vesterbro.


En bolig som denne er ideel for den lille familie eller for jer, der drømmer om et liv i byen men samtidig sætter pris på at kunne dyrke krydderurter og nyde en stund i frisk luft inden for privatlivets rammer – for her er både plads til mors liggestol, fars gasgrill og juniors sandkasse.


Boligens indretning er kendetegnet ved sin enkle, nordisk stil, der matcher de åbne, lyse rum perfekt; det er KP/Mono fra HTH’s minimalistiske og grebløse design i god kvalitet, der sammen med de udvalgte hvide bordplader sætter det æstetiske prik over i’et på køkkenet.


Boligens to badeværelset er indrettet med skuffemoduler og bordplade, og håndvasken er udført i kunstmarmor fra Marmorline, og på vægge og gulv i brusenichen er smukke, slidstærke, sandfarvede fliser fra italienske Imola. Gulvene er lamelplank i hvidpigmenteret, mat lakeret eg fra norske BOEN og samtlige hårde hvidevarer er fra Siemens. Armaturerne er fra Grohe, og der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.