Scherfig Hus Constantin Hansens Gade 18, 4.th 1799 København V Sagsnr. 131-103
95 m² Bruttoareal
3 Rum
12 m² Altan
Klar til indflytning
Solgt

SCHERFIG HUS

Skal du bo i Scherfig Hus i Carlsberg Byen?

Klassisk æstetik og rummelighed er nogle af de karakteristika, der i den grad kendetegner Scherfig Hus. Det viser sig i høj grad i denne rummelige treværelses lejlighed på 95 m2, der er den oplagte senior-bolig, som forældrekøb eller til den lille familie. For den ideelle rumfordeling tilgodeser nemlig både behovet for et hjemmekontor, børneværelse eller noget helt tredje.

Den store, åbne opholdsrum er kombineret med køkkenet og udgør boligens omdrejningspunkt. Herfra tilgås værelserne, og mod vest kan I så let som ingenting slå dørene op til jeres 12 m2 store altan og nyde en lun sommeraften og den sublime udsigt som placeringen på 4. sal giver over dynamiske Constantin Hansens Gade og Købke Plads.

Der er i begge soveværelser rig mulighed for at tilkøbe skabsmoduler, hvis behovet for ekstra skabsplads opstår.

Boligens indretning er kendetegnet ved sin enkle, nordisk stil, der matcher de åbne, lyse rum perfekt; det er KP/Mono fra HTH’s minimalistiske og grebløse design i god kvalitet, der sammen med de udvalgte hvide bordplader sætter det æstetiske prik over i’et på køkkenet.

Badeværelset er indrettet med skuffemoduler og bordplade, og håndvasken er udført i kunstmarmor fra Marmorline, og på vægge og gulv i brusenichen er smukke, slidstærke, sandfarvede fliser fra italienske Imola. Gulvene er lamelplank i hvidpigmenteret, mat lakeret eg fra norske BOEN og samtlige hårde hvidevarer er fra Siemens. Armaturerne er fra Grohe, og der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.