Scherfig Hus Constantin Hansens Gade 18, 4.tv 1799 København V Sagsnr. 131-F104
118 m² Bruttoareal
3 Rum
11 m² Altan
24 m² Tagterrasse
Klar til indflytning
Solgt

SCHERFIG HUS

Klassisk æstetik og rummelighed er nogle af de karakteristika, der i den grad kendetegner Scherfig Hus. Og det viser sig i høj grad i denne rummelige treværelses bolig, der tæller 118 m2, og som en ekstra krølle på halen også har en 24 m2 stor tagterrasse. Den ideelle rumfordeling kan både tilgodese behovet for et hjemmekontor, et børneværelse eller noget helt tredje - for mange kvadratmeter er lig mange muligheder.

De to soveværelser er placeret på hver sin side af boligens badeværelse. Fra den store opholdsstue kan I så let som ingenting slå dørene op til jeres 11 m2 store altan og nyde en lun sommeraften med frit udsyn over dynamiske Constantin Hansens Gade. Mod øst har I udgang til jeres egen private tagterrasse, der med sine 24 m2, både kan rumme liggestole, en sandkasse og en fin lille urtehave. Herfra er I garanteret en sublim udsigt over den fælles gård, det nye bykvarter samt Vesterbro.

Boligens indretning er kendetegnet ved sin enkle, nordisk stil, der matcher de åbne, lyse rum perfekt; det er KP/Mono fra HTH's minimalistiske og grebløse design i god kvalitet, der sammen med de udvalgte hvide bordplader sætter det æstetiske prik over i'et på køkkenet.

Boligens badeværelse er indrettet med skuffemoduler og bordplade, og håndvasken er udført i kunstmarmor fra Marmorline, og på vægge og gulv i brusenichen er smukke, slidstærke, sandfarvede fliser fra italienske Imola. Gulvene er lamelplank i hvidpigmenteret, mat lakeret eg fra norske BOEN og samtlige hårde hvidevarer er fra Siemens. Armaturerne er fra Grohe, og der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.

Der er naturligvis underjordisk p-kælder og hver opgang har sin egen elevator.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.