Scherfig Hus Constantin Hansens Gade 18, st.tv 1799 København V Sagsnr. 131-025
64 m² Bruttoareal
1 Rum
11 m² Altan
20 m² Terrasse
Klar til indflytning
Solgt

SCHERFIG HUS

Boligerne i Scherfig Hus er indrettet med stilrent design i god kvalitet. Og det er ingen undtagelse for denne eksklusive bolig i stueplan på 64 m2, der tilbyder en stor, lys stue på hele 22 m2 og et rummeligt køkken med direkte udgang til en 7 m2 flisebelagt terrasse, der vender ind til den grønne gård, som I deler med naboerne. Fra stuen kan I slå dørene op til den 11 m2 store altan, der fører ned til jeres private have på 13 m2.


Der er indgang til boligen fra den dynamiske Constantin Hansens Gade, som sammen med historiske Humleby og Thorvald Bindesbølls Plads bliver jeres nærmeste naboer.


En bolig som denne er ideel som forældrekøb eller som single-lejlighed, hvor I er garanteret en central bolig midt i byen uden at skulle give afkald på de rolige og grønne omgivelser.


Boligens indretning er kendetegnet ved sin enkle, nordisk stil, der matcher de åbne, lyse rum perfekt; det er KP/Mono fra HTH's minimalistiske og grebløse design i god kvalitet, der sammen med de udvalgte hvide bordplader sætter det æstetiske prik over i'et på køkkenet.


Badeværelset er indrettet med skuffemoduler og bordplade, og håndvasken er udført i kunstmarmor fra Marmorline, og på vægge og gulv i brusenichen er smukke, slidstærke, sandfarvede fliser fra italienske Imola. Gulvene er lamelplank i hvidpigmenteret, mat lakeret eg fra norske BOEN og samtlige hårde hvidevarer er fra Siemens. Armaturerne er fra Grohe, og der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.