Scherfig Hus Thorvald Bindesbølls Plads 2, 2.tv 1799 København V Sagsnr. 131-054
111 m² Bruttoareal
3 Rum
11 m² Altan
Solgt

SCHERFIG HUS

Klassisk æstetik og rummelighed er nogle af de karakteristika, der i den grad kendetegner Scherfig Hus. Det viser sig i høj grad i denne treværelses lejlighed på 111 m2. Den ideelle rumfordeling kan både tilgodese behovet for et hjemmekontor, børneværelse eller noget helt tredje. Måske er det jeres første bolig sammen, måske er I på udkig efter et hjem i byen til fordel for huset på landet. Uanset hvad lever en bolig som denne, garanteret op til jeres behov.

De to rummelige værelser er placeret i hver sin ende af boligen adskilt af et badeværelse. Alle tre tilgås via et 7 m2 stort forrum og ligger op ad boligens kerne; den store, åbne stue hvorfra I så let som ingenting kan slå dørene op til jeres 11 m2 store altan. Her kan I nyde den smukke udsigt fra 2. sal over den bevaringsværdige bygning, Halmlageret, og fra køkkenet og boligens sydvendte værelse, har I fornøjelsen af et flot kig ned til den grønne gård, som I deler med naboerne.

Boligens indretning er kendetegnet ved sin enkle, nordisk stil, der matcher de åbne, lyse rum perfekt; det er KP/Mono fra HTH's minimalistiske og grebløse design i god kvalitet, der sammen med de udvalgte hvide bordplader sætter det æstetiske prik over i'et på køkkenet.

Badeværelset er indrettet med skuffemoduler og bordplade, og håndvasken er udført i kunstmarmor fra Marmorline, og på vægge og gulv i brusenichen er smukke, slidstærke, sandfarvede fliser fra italienske Imola. Gulvene er lamelplank i hvidpigmenteret, mat lakeret eg fra norske BOEN og samtlige hårde hvidevarer er fra Siemens. Armaturerne er fra Grohe, og der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.