Scherfig Hus Thorvald Bindesbølls Plads 2, st.mf 1799 København V Sagsnr. 131-003
103 m² Bruttoareal
3 Rum
11 m² Altan
23 m² Terrasse
Klar til indflytning
Solgt

SCHERFIG HUS

Klassisk æstetik og rummelighed er nogle af de karakteristika, der i den grad kendetegner Scherfig Hus. Det viser sig i høj grad i denne treværelses lejlighed på 103 m2, der med en ideel rumfordeling både kan tilgodese behovet for et hjemmekontor, børneværelse eller noget helt tredje, hvad end det er jeres allerførste hjem sammen, eller om I er på udkig efter senior-bolig, falder denne perle garanteret i jeres smag.

De to rummelige værelser er placeret på hver sin side af boligens badeværelse, der tilgås via et forrum. Her kan drømmen om et walk-in-closet så let som ingenting blive til virkelighed, for det er nemlig muligt at tilkøbe ekstra skabsmoduler og forvandle forrummet til et drøm af et skab, hvor det fremgår af plantegningen.

Det store spisekøkken leder ind til den åbne stue, hvor I slår dørene op til altanen på 11 m2, der fører direkte ned til jeres helt egen have på hele 23 m2. Begge steder kan I nyde udsigten ud over dynamiske Constantin Hansens Gade, der løber for fødderne af jeres nye hjem.

Boligens indretning er kendetegnet ved sin enkle, nordisk stil, der matcher de åbne, lyse rum perfekt; det er KP/Mono fra HTH's minimalistiske og grebløse design i god kvalitet, der sammen med de udvalgte hvide bordplader sætter det æstetiske prik over i'et på køkkenet.

Badeværelset er indrettet med skuffemoduler og bordplade, og håndvasken er udført i kunstmarmor fra Marmorline, og på vægge og gulv i brusenichen er smukke, slidstærke, sandfarvede fliser fra italienske Imola. Gulvene er lamelplank i hvidpigmenteret, mat lakeret eg fra norske BOEN og samtlige hårde hvidevarer er fra Siemens. Armaturerne er fra Grohe, og der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.